Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Warto walczyć

Zabawa wlosami, dziewczyny co to znaczy?

Polecane posty

Gość Warto walczyć

Hejka, Wiecie co mam takie pytanko :) Jestem młody chłopak mam 22 lata i otóż rozmawiam na Skype często z dziewczyną na Skype, ostatnio często mi się zdarza mieszka daleko ode mnie więc, no i podczas tej rozmowy często nawet ciągle bawi się włosami i ja po prostu kurczę nie rozumiem o co w tym chodzi i zwracam się do was :) Tylko jedna sprawa i tak wiem że będziecie mi jechać ale chociaż proszę o pare odpowiedzi ciekawych :) Pozdrawiam Damian :)

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

Gość gość
Wy się bawicie penisami, to my możemy chociaż włosami :D A tak na serio, to może tak robić nieświadomie lub z przyzwyczajenia.

Gość Warto walczyć
A Wy sie niby nie bawicie? Daj spokój:D Ale dzięki:)

nic może nie znaczyć Pisżą w poradnikach że coś znaczy więc jesli dziewczyna jest tego świadoma może stosuje chwyt na Ciebie W moim przypadku to nic nie znaczy pozatym że mam przyjemne w dotyku włosy i lubie się bawić włosami

Gość gość
długie włosy-krótki rozum, dziewczyna szuka natchnienia, pomysłu, rozumu bawiąc się włosami

Gość gość
To jest tak jak z obgryzaniem paznokci czy gryzieniem włosów, ołówków, skuwek długopisów. Niektórzy ludzie robią to z przyzwyczajenia i po części nieświadomie. Paznokcie obgryzają osoby zdenerwowane, a gryzienie ołówka zdarza się przy zamyśleniu. Nie ma sensu tego analizować, bo to już podchodzi pod zachowania uwarunkowane - psychologia i pedagogika przedszkolna z wczesnoszkolną. Większość odruchów tego typu człowiek nabywa jeszcze w dzieciństwie.

Gość Warto walczyć
Dzięki Wam za odpowiedzi :) Może Macie rację:) Za błędy przepraszam, piszę z telefonu no i moge je popełniać bo nikt nie jest idealny :)

Gość gość
Kobieta która się zakochała we mnie robiła identycznie gdy się pojawialem na horyzoncie albo się baeila wlosami, odgarniala je, poprawiala, albo brala dlugopis do buzi, albo glaskala się po szyi i w okolicach dekoltu.. myślałem że to nic nie znaczy, przypadek etc jednak potem wyszlo że się zakochala wiec to wcale nie głupie. Nie wiem czy świadomie czy nie ale tak robila i tylko przy mnie ;)

Gość Warto walczyć
Dzięki stary, jesteś moim mistrzem :) Masz u mnie browara :)

Gość gość
E co mi po browarze,lepiej byś mi gałkę obrobił