Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Widziałam tą dziewczynkę leżąca na ulicy, i tą kobietę na trawie...zobaczcie

Polecane posty

Gość gość

Niech to będzie przestrogą dla wszystkim którym się spieszy...on jechał dobre 150 hm/h w miejscu gdzie jest ograniczenie do 70-ciu. Gdzie jest przejście dla pieszych. Gdzie kur/wa jego mać wszyscy wiedzą, że jest niebezpiecznie, że trzeba uważać ! Jak można było tak zapier/dalać żeby zamordować pół rodziny... :(

Gość gość
nic nie wiem o tym, gdzie to się stało?

Gość gość
Ale o co chodzi?

Gość gość
Dasz jakis link, czy mamy to sobie wyobrazić?

Gość gość
Wybaczcie, zapomniałam o linku bo nadal jestem tym wstrząśnięta niemożliwie. Widziałam wiele wypadków, ale nigdy krwi i ludzi rozrzuconych w odległościach kilkudziesięciu metrów od siebie... ;(

Gość gość
Strona której szukasz, zaginęła w naszym przepastnym archiwum. Nasi najlepsi archiwiści właśnie jej szukają!

Gość gość
za to powinni odebrać prawko i jak to było celowo a na pewno taka prędkość itd kara śmierci z torturami 20 godzinnymi najpierw bicie/kaleczenie/przebijanie na wylot np,penisa gorącym drutem/owijanie drutem kolczastym ciała /uderzanie pałką lub prętem po całym ciele/parzenie gorąca wodą/polewanie benzynom/podpalenie/wyrywanie zębów na żywca kombinerkami/przydusza/topienie/łamanie kończyn/wiercenie wiertarką w ciele/rażenie prądem/strzał w łeb cały magazynek i coraz mniej p******w był by

Gość gość
nie klikajcie w linki tylko je kopiujcie bo na końcu się robi spacja i dlatego się nie ładują tak kafeteria wrzuca linki nie da się inaczej :o

Gość gość
ewentualnie wystarczy w google wpisać wypadek dk 86 i pierwszy link z góry to jest to...

Gość gość
nadal nie wchodzi, ale mozna po adresie znalezc jak ktos umie korzystac z google. Co za debil, znam takich typow, pewnie bardzo mu sie spieszylo i przeklinal tych z fiatem ze babcia za wolno jedzie albo juz myslal, zeby sobie wyscigi zrobic.

Gość gość
Świadkowie których mijał kilka sekund wcześniej w komentarzach piszą jak jechał, bardzo mu się spieszyło... Kto takiemu smarkaczowi cholernemu daje kluczyki ja się pytam do takiego auta ? Jest współwinnym tej sytuacji ! Ale oczywiście gówniarz się wywinie bo to synalek właściciela salonów BMW...tatuś wszystko opłac***ewnie a on zabije kolejnych ludzi..oni nawet przejęci nie byli, cholerni smarkacze za kółkiem ! Martwił się gnój nie tym, że trup leży na ulicy, że małe dzieci wykrwawiają się na ulicy tylko tym, że mu betka nie zapali

Gość gość
Dziadkowie odwozili dzieci do domu. Babcia zginęła na miejscu. Dziś rano zmarła dziewczynka. Nie wiadomo co z 4 letnim chłopcem i jego dziadkiem...tragedia straszna po prostu... :(

Gość gość
Sprawdziłam link, nie szkodzi że nie działa. Wystarczy na tamtej podstronie kliknąć na stronę główną. To jedna z głównych wiadomości... już nie dla osób które zginęły tragicznie. Coś potwornego. Ja też widziałam kiedyś z okna samochodu reanimację małego chłopca. Leżał za przejściem dla pieszych. Myślałam że nic takiego się nie stało. Wszystko działo się wolno, chłopiec leżał, nie było krwi. Teraz na trawniku obok stoi krzyż. Okazało się (to moje osiedle a mama uczyła w szkole, do której chłopiec chodzi), że dzieci przebiegały przez ulicę i zachęcały inne do pośpiechu. Ten chłopiec wybrał zły moment. Obawiam się że rodzice byli wcześniej dumni że chodzi do kościoła (to była taka piękna, ciepła, słoneczna niedziela) i to sam, że uspokajali siebie że przecież tam są światła. A ja dziś czytałam coś takiego: "Tak było w przypadku opisanego przez panią (Helenę Kowalik - dop.mój) procesu mieszkanki z południa Polski. Porwała z ulicy ośmioletnią dziewczynkę wracającą z basenu i zamordowała ją. Dlaczego to zrobiła? - Otóż tego do końca nie wiadomo. Pewne jest, że nie znała tej dziewczynki. Biegli uznali, że motywem mogła być zemsta na przypadkowym dziecku, bo przed laty zabójczyni straciła synka. Jakiś włóczęga zasztyletował go, gdy wyszedł wyrzucić śmieci." (http://weekend.gazeta.pl/weekend/1,138262,19850333,na-sali-sadowej-spedzila-osiem-lat-wysiedziala-kilkaset-spraw.html#Czolka3Img). Pilnujmy dzieci bo co z tego że są samodzielne, że widzimy je z okna, że gdzieś jest monitoring, że przepisy ruchu drogowego są po naszej stronie itd itp. nie znaczy jeszcze że nic im nie grozi. (Co nie znaczy oczywiście że każdej tragedii dało się zapobiec.)

Gość gość
Z malucha wyrwało silnik, przelecial 20 metrów :/

Gość gość
w sumie nie znamy sytuacji moze nagle wyszly ma jezdnie?Jechal za szybko na pewno ale nie mozna od razu kogos za to ukamienowac.

Gość gość
oczywiscie nie ma usprawiedliwienia dla glupoty ale od razu teksty w stylu powiesic za jaja sa nie na miejscu.Ten wypadek to straszna tragedia i nie znamy okolicznosci

Gość gość
W sumie to czyja wina? Tego jadącego BMW bo za szybko czy tych dziadkow ze nie zauważyli go?

Gość gość
Jak wyszły na jezdnie ? One były w tym maluchu ! Siedziały w nim ! A o on tak przy/jebał że Ci ludzi z tego maluchu powypadali przez szyby i nie wiem którędy jeszcze ! Poza tym gdyby to miało miejsce na przejściu dla pieszych to tym gorzej dla tego z bmw bo tam przejście jest ze światłami i dlatego też jest ograniczenie do 70 hm/h żeby się wyrobić gdyby zapaliło się pomarańczowe światło. Ale tam sama widziałam nie raz, że popier/dalają na czerwonym z prędkością conajmniej 120 km/h lewym pasem podczas gdy na prawym wszyscy się zatrzymują ! Kierowca malucha nie zdawał sobie sprawy jak a beta zapierdziela i tyle...gdyby ściągnął nogę z gazu nic by się nie stało. Nawet nie hamował tym bmw no ludzie a malucha widział na pewno z daleka !

Gość gość
za to powinni odebrać prawko i jak to było celowo a na pewno taka prędkość itd kara śmierci z torturami 20 godzinnymi najpierw bicie/kaleczenie/przebijanie na wylot np,penisa gorącym drutem/owijanie drutem kolczastym ciała /uderzanie pałką lub prętem po całym ciele/parzenie gorąca wodą/polewanie benzynom/podpalenie/wyrywanie zębów na żywca kombinerkami/przydusza/topienie/łamanie kończyn/wiercenie wiertarką w ciele/rażenie prądem/strzał w łeb cały magazynek i coraz mniej p******w był by

Gość gość

Gość gość
z głową masz coś?

Gość gość
nie tylko pisze jak powinno być

Gość gość
12:12 pewnie w wielkanoc w pierwszej ławce składałaś ręce do bozi?

Gość gość
jestem nie wierzącym

Gość gość
11.58 to było w moim miescie ,na moim osiedlu,blok obok ...mieszkała ta kobieta co porwała 8 latkę,nie jestem do końca przekonana co do jej poczytalności,wszyscy widzieli co się z nią działo po śmierci Amka.

Gość gość
Jeżeli ten tekst był do mnie to akurat masz problem bo jestem osobą niewierzącą. A poza tym co ma jedno do drugiego ? Moja wiara do tego, że smarkacze powinni jeździć autami które nie rozpędzają się do większej prędkości niż 70 km/h i tyle !

Gość gość
Trzeba bardzo uważać, bo niektórzy ludzie jeżdżą chyba bez wyobraźni. Nie wiadomo czyja to wina, może ten dziadek wymusił a moze tamten nie zdążył zahamować...nie wiem:( mam też apel dla pieszych i rowerzystów- wy też wykazujcie się wyobraźnią, bo czasami sami prosicie sie o potrącenie. Stałam ostatnio w korku na czerwonym, pojawia się zielone, ja ruszam a przed maskę wybiega mi kobieta. Wystraszyłam się jak cholera, a pasy miała 15 m dalej:O Rowerzyści wjeżdżający znienacka na przejście dla pieszych to też standard.

Gość gość
A ty myslisz, ze tylko gówniarze jeżdżą z taką prędkością? Lecz się! W takim wypadku każdy człowiek powinien miec ograniczenie do 70 km/h i nie więcej.

Gość gość
Bardziej doświadczony kierowca ma więcej wyobraźni niż taki smarkaty 20 latek co ledwo szkołe ukończył. Skutek taki, że w swoim krótkim życiu ma dwa trupy na koncie...a wystarczyło jechać wolniej...

Gość gość
za to powinni odebrać prawko i jak to było celowo a na pewno taka prędkość itd kara śmierci z torturami 20 godzinnymi najpierw bicie/kaleczenie/przebijanie na wylot np,penisa gorącym drutem/owijanie drutem kolczastym ciała /uderzanie pałką lub prętem po całym ciele/parzenie gorąca wodą/polewanie benzynom/podpalenie/wyrywanie zębów na żywca kombinerkami/przydusza/topienie/łamanie kończyn/wiercenie wiertarką w ciele/rażenie prądem/strzał w łeb cały magazynek i coraz mniej p******w był bło kazdeko winnego p*****lca