Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Na co liczy tajemniczy wielbiciel?

Polecane posty

Gość gość

Zawsze mnie to zastanawialo na co liczy taka osoba ktora wyznaje milosc przez sms z zastrzezonego numeru lub nie chce siè przyznać kim jest. Przeciez to bez sensu. Co niby adresat takiego smsa ma się domyśleć?

Gość gość
tajemniczy wielbiciel wysyła te sms-y po głębokim upojeniu alkoholowym. lepiej sobie tym du/py nie zawracać. daj se siana, kobito :P

Gość gość
Jezu ale ty wszystko negujesz. Nie chodzi mino to czy cos czuje czy nie tylko po cholere się ktos tak czai jak i tak nie ma zamiaru się przyznać kim jest?

Gość gość
on sie nie czai, tylko jest pijany :D

Gość gość
czeka na twój krok. a jaki jest sens podrywania dziewczyny i nie zagadania do niej kiedy jest okazja??

Gość gość
A jaki jest sens podrywania, dawania znaków a później zerwania kontaktu???

Gość gość
Nie ma. Chyba że któraś ze stron nic nie czuje, albo jest zajęta. Wówczas ma

Gość gość
A co ma na celu ktos dzwoniąc z zastrzeżonego nr i jak ltos odbierze to sie rozlacza

Gość gość
moze na to ze sie domyslisz kto to

Gość gość
Trudno roztrząsać każdy przypadek psycholów, mają swoje zagadkowe zachowania i niekoniecznie zaraz wielbią. Karawana jedzie dalej.

Gość gość
Przeczytaj "Cichy wielbiciel" O. Rudnickiej i się dokładnie a także bezboleśnie się dowiesz, bez przekonania na własnej skórze.

Gość gość
No właśnie sie nie domyslam kto tomoze byc, nie mam pojecia. Jestem mężatka, moze to jakas pomylka ale 2 razy?

Gość gość
A co ma na celu ktos dzwoniąc z zastrzeżonego nr i jak ltos odbierze to sie rozlacza 000 bo myśli,ze po takim tel. zrobisz sie wilgotna i od razu zmasturbujesz myszke :D

Gość Autorkaaa
Widzę że mój temat się trochę rozwinął. Powien wam tak, miałam do czynienia z różnymi psychopatami i nie raz taką sytuację jak byłam panną, teraz jestem mężatką i dostając takiego smsa zwyczajnie mnie to irytuje. Ktoś najpierw pożyczyl mi miłego dnia (wiadomosci dostalam na tel slużbowu ogolnodostepny) podziekowałam i spytałam kto mi życzy i dostałam odpowiedz ze niestety tak go oniesmielam, ze nie moze sie przyznać ale serce mu bije gdy mnie widzi. Nic nie odpisałam bo nie rozumiem o ch..j mu chodzi. Co on chce tym zyskać na co liczy. Jestem dorosłą kobietà i nie lubię jak facet tak się czai i ogolnie. Jestem mężatką wiec i tak nic by z tego nie było, ale ktoś chyba ma ochotę pobawić się w kotka i myszę dla mnie to zupełnie bez sensu.

Gość gość
Jaka bezbronna się znalazła. Napisz mu to, co tutaj: NIE zawracaj mi du/py zboku i zablokuj połączenia, jak cię to autorko naprawdę irytuje :D Sądzę jednak, że tylko przekomarzasz się i liczysz właśnie na to, że to jakiś "wielbiciel". Głupio się tłumaczysz bo jak ktoś nie chce takich telefonów to dzwoni nawet do operatora sieci i blokuje ten "zastrzeżony";) numer. :P Pewnie to życie w małżeństwie masz NUDNE, a takie sytuacj***awią twoje ego :P

Gość gość
Ale to jest telefon służbowy nie mój, to nie mogè nim zarzadzać jak mi się podoba nie mam uprawnień. Czytaj ze zrozumieniem. To chyba komuś się nudzi skoro do mnie pisze, a nie odwrotnie. Jesli to klient mojej firmy i zyczy mi milego dnia to chyba wypada podziękować no i nie szkodzi zapytać kto to, a że typ się bawi w podchody to dla mnie głupie i bez sensu mam obraczke wiec widzi żem zajęta.

Gość gość
do autorki: "klientowi" to widocznie nie przeszkadza. za dużo sobie wyobrażasz kobieto. wszyscy "czytamy tu ze zrozumieniem". jak się czegoś nie chce, to sposób sam się znajdzie. :P tobie to odpowiada bo piszesz tu o tym, i chcesz, żeby ktoś napisał ci: tak, masz wielbiciela, cichego :P brednie! :D

Gość gość
Pomyśl, przecież wiem że mam cichego wielbicie nie musze szukać potwierdzień na forum ze tak jest, bo tak ewudentnie jest i to nie jedyny przypadek tylko zwykle ktis mowił do mnie wprost takie rzeczy.Uważam dalej że nie umiesz czytać ze zrozumieniem. Napisalam że zastanawiam siè na co liczy taki anonim i jaki jest sens bawić się w ukrywanie? Dla mnie to glupota i chcialam znac wasze zdanie co wy myslicie o takich ludziach i bardz8ej chcialam prowadzic dyskusje. Nie potrzebuje potwierdzenia, bo wiem ze jakas pipka wołowa smali do mnie cholewki. Moze inaczej zadam pytanie bo brnieszw zla strone w odpowiedziach. A wiec: Co myslicie o takich facetach ktorzy wysylaja milosne anonimy? Czy nie uwazacie ze to glupie podbijac do kogos i nie chciec sie przyznac kim sie jest? Jak myslicie na jakà reakcje liczy ta osoba ze strony adresata? I nie piszcie czy mnie kocha czy mu zalezy itp. to mnie nie interesuje.

Gość gość
Nie wiem kto to, wystarczy że na moje pytanie kim jest odpowiedział ze nie chce sie przyznac no i dobra wiecej mu nic nie pisalam bo nie widze sensu w dalszej dyskusji z nim. Smali cholewki jego sprawa? Nie chce sie przyznac tez jego a ja nie mam zamiaru go do tego zmuszać. Dostaje komplementy od klientow bezposrednio nikt sie nie czai nie robi dziwnych podchodow poprostu chwala moją urodę i tyle, dziekujè uprzejmie i pozamiatane a tutaj ktoś probuje mnie wziac pod włos i mysli że to zabawne. Droczy sie w taki dziecinny sposob, że az smieszny. Moze gdybym miala 20 lat to by mi imponowalo czy zaintrygowalo ale teraz w moim dojrzałym wieku to wydaje mi się glupie i jestem ciekawa jakie wy macie podejscie do takich spraw?

Gość gość
Boże, kobieto. I co z tego, że tego "wielbiciela" masz, skoro nawet nie wiesz, kto to. Może ktoś robi sobie z ciebie jaja, nie bierzesz tego pod uwagę? A na co liczy? Na niezłą polewkę z ciebie :D

Gość gość
A ty znowu swoje . Biorę pod uwagè ze ktoś moze sobie jaja robić, biore tez pod uwage ze to moze byc jakis oblech lub psychopata dlatego nie kontynuuje rozmowy z nim normalni pewni siebie ludzie nie bawia sie w takie podchody dziwne czy nie zartuja w ten sposob. Pomijajac fakt czy ta osob cos chce czy nie chce. Jak wy odbieracie takie smsy? Wyobrazcie sobie ze wy dostajecie takie smsy co sobie mylicie o takiej osobie ktora je wysyla?

Gość gość
Jak odbieramy? Odbieramy i zapominamy. Ale ty jesteś wyjątkiem od tej prostej reguły, i drążysz, dla samego drążenia. Śmieszna jesteś, kobieto :D

Gość gość
ale serce mu bije gdy mnie widzi :D jakby mu nie bilo to bylby przecie martwy :D jak niby mozna zablokowac polaczenie od zastrzezonego nr geniusze?

Gość gość
To wyzej to podszyw a numer nie jest zastrzeżony. Znowu dzisiaj dostałam kolejnego smsa, koleżanka mi przekazala.Także ktoś zawziąl i chyba jakiś nienormalny jest bo aż mdli od tego cukrowania pod moim adresem i ciagle przeprasza za swoją anonimowosc. Jakos nie wierze ze gdybyscie dostawaly romantyczne smsy z duza iloscia komplementow byscie sobie darowaly. Ta jasne...