Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy zdarzyło wam się ze chłopak was olał a potem pożałował i byliście razem?

Polecane posty

Gość gość

Miałyście kiedykolwiek tak że spotykałyście się z facetem jakiś czas (miesiac , dwa) ale on wycofał się nie wiedzieć czemu i że on potem chciał wrócić? Czy dałyscie szanse i czy cos z tego wyszło za drugim podejściem?

Gość gość
czy takie cuda się zdarzają?

Gość gość
Mnie olał po pór roku, a później dzwonił i pisał co jakiś czas przez 4 lata, ale ja nie odbierałam ani nie odpisywałam. A teraz kiedy mam już nowocześniejszy tel. to zablokowałam jego numer. Potrafił mi wysłać SMS o treści ";)" w środku nocy!

Gość gość
Tak, mój były po 2,5 roku kiedys ze mna zerwał, ot tak z dnia na dzien, choc nic sie zlego nie stalo, poprostu szukał byle pretekstu... I potem chcial wrocic po kilku miesiacach tzn dokladnie 5. Na chwile do niego wocilam ,ale potem poznałam kogos innego i to ja zerwałam z nim ostatecznie. Teraz od kilku lat co jakis czas probuje wznowic kontakt bo ponoc mial jakies tam dziewczyny po mnie ,ale mu sie z nimi nie ulozylo

Gość gość
20:00- to nie żadne cuda, facetom dosc czesto sie tak odmienia i szukaja kontaktu , nie wiem dlaczego, ale oni sa czasem dziwni i co poradzisz

Gość gość
Czyli nie warto w razie czego dawac szansy? Mineły już 3 miesiące a ja ciegle marzę o nim i o ty żeby się odezwał.Ale zastanwiam się czy warto by było dac komuś takiemu szanse i czy takie odgrzewane kotlety mogą mieć jakiś happy end?