Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wow jest szansa że spełni się moje marzenie

Polecane posty

Gość gość

Zawsze marzyłam by mieć takie centrum dowodzenia stworzone przez programistów Takie coś można by porównać chyba tylko z najdroższymi samochodami świata albo innymi drogocennymi zabawkami. Właśnie negocjuję z kimś kumatym kto potrafi-uwierzcie w to potrafi coś takiego stworzyć! :)))) Jeśli mu się uda jutro zapraszam Was wszystkich na wódkę do siebie !!! Będę tydzień oblewać to jeśli mu się uda!

Gość gość
Czuję takie podniecenie możliwością spełnienia swych marzeń że aż mnie kusi żeby tego nie wyłączać-no ale muszę bo to głupie przecież;) Zobaczymy. Jak zrobi i to zadziała to stawiam wszystkim po litrze !;)

Gość gość
Jaki nieudacznik ze mnie? Zrobię ci katering na przyjęcie zrobię ci makijaż do ślubu zobię c***aznokcie jakie chcesz hybryda żel jedwab inne? zrobię ci włosy co chcesz -każdą usługę Popłynę z tobą na drugi koniec świata jeśli masz czym, bo ja mam tylko uprawnienia. Nie lubisz pływać? To polecimy jak masz czym bo ja mam tylko uprawnienia. Chcesz nową grafikę na stronę też ci zrobię Chcesz coś co wymaga artyzmu -zrobię Chcesz porady z zakresu finansów- doradzę Nie , nie jestem w stanie wymienić wszystkiego co potrafię ale programistą nie jestem-napisałam w swoim życiu proste kody w języku html dzięki którym zarobiłam parę stówek-nie jestem kompetentna w tych sprawach. A od nieudaczników wyzywa nieudacznik.