Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zbyt dobra i ponosze konsekwencje..pomocy kobietki!

Polecane posty

Gość gość

Witam id jakiegoś czasu spotykam sie z moim byłym bylo dobrze do czasu kiedy on mi nagle mówi ze chce być najpierw przyjacielem a potem chłopakiem...dzis rozmawialismy przez telefon a on do mnie "Karolina...cos Ci to mówi? A ja na to jaka Karolina a on -to może moja dziewczyna?"w ogóle nie wiem co to miało znaczyć...potem mowil ze jest frajerem bo mi ufa... Wylaczylam sie...potem zadzwonil ale nacisnelam czerwona sluchawke...to sie nagral i powiedzial s********j...to jest przykre...ciągle mnie rani...co robi??? Napisałam mu ze brawo ze udalo Ci sie zniszczyć to co zbudowales miedzy nami...co robic??? Pomocy

Gość gość
ile masz lat?

Gość gość
22 wiem ze to dziwnie brzmi ...dosc dziecinnie ale po prostu go kocham i nie wiem ci robic...

Gość gość
Gdy to pisałam doszlam do wniosku ze jestem kretynka...pytam sie o oczywiste rzeczy...czasami trzeba zrobić coś samemu żeby wysunąć odpowiednie konluzje...sama sobie pomoglam...

Gość gość
Jak kochasz debila to się męcz. Za grosz szacunku do siebie nie masz. Wierzę, że masz 22 lata bo mam koleżankę w tym wieku co takie same szopki odwala. On cię nie chce a ty byś za nim w ogień. Co robić? Wyjechać, zmienić towarzystwo, znaleźć nowe hobby i zacząć nowe życie. Usunąć jego nr telefonu, wyrzucić jego zdjęcia i rzeczy.

Gość gość
po prostu sie powies :o

Gość gość
Myślałam żeby wyjechać...czytasz mi w myślach ...on mnie ciągle rani...teraz miał niestabilna sytuacje..pomoglam mu a on mnie tak traktuje...czemu tak się dzieje?? Mam być suka żeby mnie docenił??? To jest chore!!!

Gość gość
On cię nigdy nie doceni bo ma cię w d***e. Nawet gdybyś dosłownie mu zad wylizała to on tym bardziej cię nie uszanuje. ON CIĘ NIE CHCE. I nie ważne co zrobisz. Ogarnij się, wyjedź chociażby na weekend na wieś do rodziny i posłuchaj jak ptaszki śpiewają, kup sobie nowe ciuchy i umów z koleżanką na wyjście do kina.

Gość gość
ozenie sie,z,tobą ,bogata jesteś?;-)

Gość gość
Mam byc suka aby mnie docenil, a ty ciagle o nim, ani suka ani inna, nic ci nie pomoze bo ten typ tak ma.

Gość gość
Macie racje