Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak wytłumaczyć że śniło nam sie to samo

Polecane posty

Gość gość

Przeszły mi ciarki po plecach,czytałam sobie forum vinted o snach i nagle czytam że jakiejś dziewczynie w dzieciństwie śnił sie często pewnien sen z bezdomnym,że ją łapał w śmietniku a ona nie mogła krzyczec bo nie mogła wydobyć z siebie głosu. IDENTYCZNY sen miewałam często w dzieciństwie. Ujeła to tak jak i ja bym ujeła. Że szłam wyrzucic smieci a on mnie łapał w śmietniku i nie mogłam krzyczec,bo tak jakbym straciła głos. I tez śniło mi sie to w dziecinstwie i sie powtarzało. Jak można to wytłumaczyć ?? Nie znam tej dziewczyny,napisałam do niej wiadomość ale jeszcze nie odpisała ( aha i na profilu ma 20 lat,tyle co ja)

Gość gość
Sny są zdarzeniami naszymi lub istot o tym samym kodzie genetycznym. Bliźniaki jednojajowe mogą mieć sny będące zdarzeniem z życia tego drugiego. ogólnie jesteśmy istotami wielowymiarowymi i żyjemy w wieloświecie. Zgodnie z kwantowa teorią wielu światów - funkcja falowa nie ulega redukcji, ale ewoluuje zgodnie z równaniem Schrodingera. Wszystkie jej mozliwe rozwiązania realizują się w nieskończenie wielu alternatywnych wszechświatach. Zdecydowana większość snów są to zdarzenia lub urywki zdarzeń naszych bliźniaków żyjących w równoległych światach, ale mających to samo DNA co my.

Gość gość
przypadek, tak jak setce osob moze sie przysnic ze ich pozarl rekin, lub trafil piorun. Mi sie snilo sie jak bylam dzieckiem czesto, ze jestem supermenem i latam w kosmosie i zaloze sie ,ze nie jestem jedyna i statystcznie z jakis tysiac osob mialo podobne sny :D

Gość gość
No dobra ale ten nie był podobny tylko identyczny :(

Gość gość
znajdz tą dziewczynę której to samo się sniło i zróbcie test DNA, powinnyscie miec takie same.

Gość gość
ja miałam dwa razy ten sam sen co ON ,tego samego dnia,jeden był zapowiedzią naszej gorącej miłości drugi informował o śmierci niestety,potrafimy czytać swoje myśli i ja czuje go gdy odwiedza mnie we śnie ,pocałunek takiego ducha to większy odlot niż ciałem,ja czuje ducha a jemu się to wydaje po przebudzeniu snem

Gość gość
ja wyczuwam kiedy o mnie który mysli, potrafie kilka minut wczesniej powiedziec (nie na głos ale w myslach) imię osoby która za chwilę spotkam, zobaczę ... czasem dziwne sny, dziwne sytuacje i całe moje zycie jest dziwne

Gość gośćnocnaaaaa
fajnie że są podobni do mnie ,po prostu rozwijają nam się pewne zdolności ,podobno kiedyś wszyscy to rozwiną bo człowiek ma proste ciało ale w rzeczywistości to istota magiczna i świetlista :-)

Gość gość
Takie samo DNA ? To niemożliwe

Gość gość
Możliwe. jedna na 250 milionów osób na świecie może mieć takie samo DNA jak Ty. Jak wiadomo jest nad ponad 7 miliardów, czyli 3,5 mld kobiet.

Gość gość
a znacie najnowszy cel związany z dna :-) zmiana dna -każdy musi to zrobić sam,co otworzy ogromne możliwości,powiem tylko ze bez czystego serca zmiany nie będzie

Gość gość
Musiałaby być jej blizniaczka..

Gość gość
Ludzie - sobowtóry. Rzadko, ale czasem się spotykają w rozległym świecie.

Gość gość
widzialam jej zdjecie,co prawda niewyrazne,ma ten sam kolor włosow i tyle.

Gość gość
Nie słuchaj ich wogole,naoglądali sie za duzo filmow. Mialyscie taki sam sen,to wszystko.

Gość gość
Kogo ma nie słuchac, kto się naoglądał filmów?

Gość gość
Prawdopodobieństwo wystąpienia identycznego kodu DNA wynosi 1 do 30 miliardów.

Gość gość
Więc jeśli kobiet jest 3,5 miliarda, to szansa wynosi 1 na 9 że na świecie istnieje druga z takim samym kodem DNA.