Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

GŁUPIE BABY CIĄŻA TO NIE CHOROBA!!!

Polecane posty

Gość gość

Znam kobiete która jest w 7 miesiącu ciąży.. Mąż za nią robi wszystko w domu a księżniczka sobie w łóżku leży od rana do nocy . Od początku jest na l4,ostatnio leżała w szpitalu podobno i robi z tego wielką tragedie że nawet obiadu w domu nie zrobi czy nie sprzątnie bo przecież jest w ciąży. Żałosne! Baby zrozumcie że ciąża to nie choroba !! Ja urodziłam 4 dzieci i w ciąży robiłam wszystko w domu + pracowałam zawodowo. Ogarnijcie sie głupie babska ! Skoro Wam tak ciężko w ciąży to co powiecie jak przyjdzie pora na poród?? A może cesarka na życzenie??

Gość gość
Idz sie napij melisy, bo chory masz umysł

Gość gość
Zazdrosna jestes ze jej facet jest normalnym kochajacym mezem, ktory jej pomaga? A ty dałas d**y jakiemus łachudrze, dla ktorego byłas tylko workiem na sperme, a dla dzieci jest niczym sąsiad? Czym sie szczycisz, ze wszystko robiłas sama z 4 dzieci? Medal ci dac? Zdrowie i zycie mamy jedno, jak chcesz je stracic, bo tyrasz jak głupia sama bez potrzeby to twoja sprawa. Przyjdzie menopauza, estrogeny spadna to wraz z nimi zobaczysz swoja macice miedzy nogami... Bedziesz wtedy mogła sie szczycic jaka ty robotna byłas... Nie ma to jak byc zazdrosnym o faceta, co kocha swoja zone, niestety ty dałas takiemu co tak naprawde ma cie w d***e, woli robic za bankomat niz wysilic sie, zeby dbac faktycznie o ciebie i dzieci. Ale to twoj problem a nie tej ciezarnej. Odp*****l sie wiec od czyjegos zycia i zajmij sie swoim...

Gość gość
autorka to ograniczona umysłowo zniszczona ciążami i wychowywaniem dzieci bez pomocy męża jędza. kobieta ma lepiej od niej to po niej jedzie. dziec***ilnuj lepiej i obiad gotuj bo pan i władca nie bedzie miał co jeść

Gość gość
Zgadzam się w 100% z wpisem powyżej. Też jestem w ciąży na L4 od początku. W domu robię trochę. Mąż pomaga i wyręcza jak tylko potrafi. Jest tym uszczęśliwiony i wiem że będę mogła na niego liczyć po porodzie. Na tym chyba polega małżeństwo i miłość. Czy może się mylę?

Gość gość
Autorko a ty lobuzie jeden, przytulam.

Gość gość
hehe to nie choroba to cud narodzin kolejnego Brajana i wydruk wniosku 500+. gość wyżej - no faktycznie, zazdroszczę :) mieć męża ci/pe to szczyt moich marzeń :) a tak btw, to kto ci pozwolił od garów odejść? spiełaś tę rozpier/doloną piz/de, bo pewnie zazdrościsz wolności :) jesteś tylko domową kurą i oczywiście teraz też pojemnikiem na spermę mężusia, 10 minut ruch/anka , spust i po życiu intymnym :) do tego pewnie ci morda zbrzydła od wstawania o 3 w nocy, bo benkart ryczy :) już nie wspominając jaka z ciebie zapewne zapasiona locha, bo takie madki to już o siebie nie potrafią zadbać :)ch/uj ci w obwisłe cyce, prukwo :) bez odbioru.

Gość gość
To ja Ci gratuluje że przeszłaś idealnie 4 ciąże. Ja leże od 3 tygodni na podtrzymaniu bo ciąża jest zagrożona przedwczesnym porodem i też mąż robi wszystko bo z łóżka sie ruszyć nie moge dla bezpieczeństwa dziecka. Ciesz sie że Ty takich problemów nie miałaś a nie oceniasz kobiety,które mogą niedonosić ciąży. Zajmij sie lepiej swoimi dziećmi.

Gość gość
to miałaś szczęście :-) ja też mam dzieci i różnie przechodziłam ciąże bo raz pracowałam do ostatniego dnia a raz leżałam pół roku bo miałam zagrożoną więc spokojnie ciesz się zdrowiem i zdrowymi dziećmi a nie masz stres o głupoty

Gość gość
Autorko, pracowałam w ciąży przez 3 miesiące pierwsze poniżej swych kwalifikacji. Jestem filologiem, skończyłam anglistykę. Tylko w przedszkolu w tamtym czasie dawali mi umowę o pracę. Więc tam poszłam. Niestety praca straszna...dzieci okropne, grupa duża, praca fizyczna ..noszenie leżaków, podcieranie im tyłków, łapanie od nich wirusów...podziękowałam w 3 miesiącu ciąży i jestem sobie na L4 i będę do konca. I CO, KICHA CIĘ PIECZE??? też leżę sobie na kanapie i odpoczywam. moja szwagierka też była na L4 mimo ze miala lzejsza prace za biurkiem. n jej miejscu nie bralabym L4 ale co kto lubi. gdybym nie miała pracy 8 h na nogach i braku czasu by zjesc obiad czy drugie sniadanie to nie byłabym na L4 a tak to jestem. Nie wrzucaj wszystkich do jednego wora... weź maść na ból d...py

Gość gość
aha i dodam że pracowałam tam ZANIM zaszłam w ciążę. to tak na wypadek posądzeń zazdrosnych bab z kafe

Gość gość
nie karmić trolla! :D

Gość gość
Ja jestem w 5 miesiącu i mój mąż już od 2 robi za mnie wszystko w domu, a ja leżę i pachnę;D jestem na L4 od 5 tygodnia ciąży, kupuję rzeczy przez neta, czytam książki, odpoczywam i jestem ksieżniczką, a Tobie g****o do tego i tak! Będę mieć cesarkę na życzenie:D nie chcę żeby mi cpochwę rozerwało jak to Tobie zrobiła 4 bachorów:D

Gość gość
gość dziś sama wrzucasz wszystkich do jednego wora. Usprawiedliwiasz się, ze miałaś cięzką pracę, a praca biurowa też jest cięzka (może nie fizycznie), pod presją czasu, przy komputerze, siedząca, wyczerpująca umysłowo.

Gość gość
Ja tez n l4 od 2 miesiąca, mąż ogarnia wszystko a ja sobie leze :) nawet dziecko z przedszkola odbiera. obiady zamawiam z restauracji, mamy niedaleko domu i mąż odbiera po pracy :) ostatnio nawet pranie zawiozl do pralni bo odrazu uprasowane a ja z brzuchem stac z żelazkiem nie będę :) i jeszcze niedługo 500 zl wpadnie :) nawet ubranka przez neta zamawiam bo nie będę w ciąży po sklepach latać i stać w kolejkach