Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bandzior11222

Moja kobieta chyba jest z innym w ciazy

Polecane posty

Gość bandzior11222

Witam czy moglaby mi ktoras pomoc obliczyc bo ja kompletnie sie na tym nie znam.Moja kobieta ma termin porodu na 3 wrzesnia czyli jest w 19 tygodniu .o ciazy dowiedziala sie 12 stycznia byl to 6tydz +5dni wedlug usg wiec pytanie brzmi kiedy musial byc stosunek mniej wiecej by sie to zgadzalo.Mam watpliwosci czy o moje bo ja kochalem sie z nia 02 grudnia gdy wrocilem z zagranicy.

Gość gość
wychowaj jakby było twoje

Gość gość
Jaka twoja kobieta? obrączki na palu nie ma, niczego ci nie obiecywała ani ty jej. Nie masz prawa mieć pretensji trzeba było sie zadeklarować, ożenić to mógłbyś drżeć, a tak? Spieprzaj dziadu. PS z tego co napisałeś to jak najbardziej może być twoje dziecko

Gość gość
nieregularne czyli od ilu do ilu dni?

Gość gość
i tylko ten 1 raz?

Gość gość
Jeżeli ma nieregularne miesiączki, a ostatnią miała 16 listopada, to jaknajbardziej mogła zajść w ciążę 2 grudnia

Gość gość
tygodnie liczy się od ostatniej miesiączki a nie od zapłodnienia!! Dlatego pokazało 6 tygodni, co mogłoby się zgadzać. USG nie powie Ci dokładnie dnia ani godziny. Teoretycznie wygląda na to, ze dziecko jest Twoje. Ale widzę, że nie takiej odpowiedzi szukasz :(

Gość gość
Dam Ci rade, idz do niej i powiedz powaznym tonem bez nerwow, ze wiesz wszystko, ze wynajales dedektywa i ze Cie zdradzila... ona wtedy sie przestraszy i sie przyzna. Proste :)

Gość gość
Żle liczysz - 6-ścio tygodniowa ciąza to ok 4 tygodnie od zapłodnienia - jeśli ma się regularne cykle.... Boże, co za język.. ZRUUCHAŁA?? Zyczę jej jednak, żebyś nie był ojcem jej dziecka :(

Gość gość
Usg jest w pierwszych tygodniach mało dokładne ...pomimo że stosunek był 2.12 plemnik może przerwać nawet do 10dni w "ciele"kobiety także do zapłodnienia mogło dojść 12-13 grudnia Jakiego zabezpieczenia używacie?

Gość gość
bandzior11222 Polecam moją metode na dedektywa :) Mówisz, że wiesz wszystko, a ona się przyznaje do wszystkiego...

Gość gość
dzieki za odp tylko ze jakby 2grudnia zaszla to 12 stycznia raczej nie pokazalo by 6tyg i5dni wlasnie to mi nie pasuje x 6-ścio tygodniowa ciąża to 4 tygodnie od zapłodnienia. Kapujesz? Wszystko pasuje.

Gość gość
Autorze, a kiedy miała okres?

Gość gość
Biedna kobieta...jakby się dowiedziała o co ją osądzasz to by ci w ryj dała! Co to za związek jak jej nie ufasz?????? Ściera z ciebie...i nawet na cyklach się nie znasz z tego wynika że biedulka jest z tobą w ciąży :/

to jak miala okres 16listopada to 12 stycznia powinna byc 8 tygodniu na to wychodzi albo ja serio nie potrafie z nerw tego ogarnac

Gość gośćadada
2 grudnia miała wysoką szansę na zajście w ciążę :)

Gość gość
Kukułka wrzuca młode do nieswojego gnizdka. Hahaha! Wychowuj I chciał tak jak by była twoje.

Gość gość
już Ci ktoś pisał, że do zapłodnienia może dojść (o ile się nie myle) do 72 godzin od stosunku, bo tyle mają żywotność plemniki i po prostu mogą poczekać na jajeczko. Innymi słowy do zapłodnienia mogło dojść kilka dni po stosunku. USG tez nie jest dokładne. U mnie pomyłka wyniosła 2 tygodnie.. Dziecko może być Twoje

Gość gość
Kurwa ty debilu, nie znasz się na cyklach więc nie p*****l i przestań tą biędną dziewczyne podejrzewać. Jak byk wychodzi,ze twoje, cepie. Już zaczynam współczuc i jej i dziecku.

Gość gość
wpisz w wyszukiwarce kalkulator dnia porodu, dodaj posiadane informacje i wyjdzie Ci... wszystko się zgadza...Zostaniesz tatą!!! tylko, czy należy się cieszyć, że dziecko będzie miało takiego durnego ojca????

Gość gość
Obliczyłam, ze nawet jakby miała 32 dniowe cykle,to do zapłodnienia doszło 3 grudnia. jesteś ojcem i nie jęcz już, trzeba było gumę założyć

tylko ze cofnac te 6tygodni do tylu od kiedy sie dowiedziala(w styczniu tak jak pisalem) to musiala sie z kims przespac pod koniec listopada.

Gość gość
czy TY jesteś w stanie zrozumieć co się do Ciebie pisze???? Wiek ciąży 6 tygodni oznacza, że do zapłodnienia doszło ok 4 tygodnie wcześniej a nie 6 tygodni. Uparłeś się jak osioł bo wierzysz, że to nie będzie Twoje...