Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anna313

nie mogę zajść w drugą ciąże

Polecane posty

witam, jestem mężatką, mam 36 lat, mamy z mężem synka 10letniego, od kilku lat staramy się o drugie dziecko i nic :( mąż nasienie badał i ok, ja poza tyłozgięciem macicy też badania ok, jestem po hsg, następny krok to chyba inseminacja, tak bardzo mi smutno :( :( :( czy to wina tyłozgięcia,lekarz mówi ,że nie.. ktoś ma podobny problem ? jakieś rady? pomocy :(

Gość gość
Ja tydzień temu poroniłam moją pierwszą ciąże. Może spróbujcie wyluzować, porób badania, wybierz się może do innego ginekologa.

bardzo współczuje,naprawde :( tak właśnie zamierzam zrobić, zmiana lekarza, badania no i rzeczywiście trzeba wyluzować bo ostatnio zaczęłam się już chyba załamywać, choć wcześniej trzymałam się dobrze,tylko to nie takie proste :( po hsg,które miałam w lutym, miałam cichą nadzieję ale widzę już że nic z tego bo mam bóle menstruacyjne już czyli jak co miesiąc bóle brzucha i krzyża i wzdęty brzuch i jutro jak w kalendarzyku miesiączka. ech..

Gość gość
A z pierwszą ciąża jak było?

Gość gość
może niech Ci wsadza nie tylko gdy chcecie zrobić dziecko.

w pierwszą ciąże zaszłam bez problemu "od razu" , jeden raz bez zabezpieczenia i ciąża, planowana