Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czasami czytam blogi obcych ludzi i trafnie rozpoznaje osobowosci i problemy

Polecane posty

Gość gość

w zawartych slowach i miedzy nimi widac ukryte kompleksy, mozna poznac cechy charakteru, wystarczy ekspresja werbalna a tak sie mowi ze najwazniejsze jest pierwsze wrazenie bezposrednie, na zywo przewidzialam ze autorka jednego bloga rozpieprzy swoje malzenstwo za duzo pozwalajac swojemu mezowi, przy tym byla tak pewna siebie i psychologizowala a skonczyla jak skonczyla drugiej przewidzialam nadmierny ekshibicjonizm i narcyzm, tez ja porzucil facet, zostawil z dwojka malych dzieci a psycholog zabronila pisania bloga

Gość gość
malo tego, czasami w grach online, po stylu gry, pewnych subtelnosciach w zachowaniu wyczuwam rozne emocje, napiecie, tez wylania sie charakter i to bez zadnej konwersacji z druga zupelnie anonimowa osoba, wyczuwam czyjes nerwy, nadmierna szarpanine, potrafie przewidziec kto sie wscieknie i zmiesza mnie z blotem, kto sie rozlaczy przed koncem gry, a kto trzyma nerwy na wodzy i jest opanowany, i to juz od pierwszej gry, w ciagu kilkudziesieciu sekund mozna to rozpoznac

Gość gość
jestem medium

Gość gość
Ja czasem tez to potrafie :) ale przewaznie rozmawiajac / czytajac kogos dluzej. Nie po kilku zdaniach.

Gość gość
ja szybko potrafie to wyczuc

Gość gość
Ja nie. Ale czytajac watki na kafeterii wiem, ktora kobiete maz zdradzi, ktora od zdradzacza nie odejdzie, choc to deklaruje, ktora potrafi sie samooszukiwac. Kto sie we mnie zakocha, rozmawiajac mailowo.