Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

TixTom7

Cieszycie się że Weekend, czy obojętnie?

Polecane posty

Gość gość
Bardzo się cieszę. W weekendy czuję, że żyję!

JahIthBerdziś U mnie kazdy dzien to weekend X No to wychodzi na to, że zawsze masz luz.

Odkad skonczylem leczenie psychiatryczne zdecydowalem ze bede spal ile chce i kiedy chce dlatego 3 miesiace pozniej rzucilem szkole byl to styczen 2013 od tamtej pory moje zycie to jeden wielki weekend...

gośćdziś Bardzo się cieszę. W weekendy czuję, że żyję! X Ale to ma związek z jakimiś wypadami, imprezowaniem?

Gość gość
Jutro akurat impreza, a ogólnie to o odpoczynek mi chodzi. Odpoczynek i luz.

JahIthBerdziś Odkad skonczylem leczenie psychiatryczne zdecydowalem ze bede spal ile chce i kiedy chce dlatego 3 miesiace pozniej rzucilem szkole byl to styczen 2013 od tamtej pory moje zycie to jeden wielki weekend... X To pewnie jesteś niezależny. Robisz co chcesz i kiedy chcesz, bo na to wychodzi, ale też z czegoś trzeba żyć. Ja w tygodniu też nie jestem zależny, ale jak chce być na swoim, to muszę też zarabiać, tylko mnie nikt nie mówi zrób to, czy tamto.

Gość gość
Impreza w sobotę, czyli dzisiaj...

gośćdziś Jutro akurat impreza, a ogólnie to o odpoczynek mi chodzi. Odpoczynek i luz. X Ten odpoczynek i luz to ważne jak był ciężki tydzień. Impry w sumie czasami też, tylko jak się przesadzi, to lipa z takim odpoczynkiem.

JahIthBerdziś Zycie jest nudne jak flaki z olejem wiec nie mow mi ze trzeba zyc okej X A wiesz. Jak sobie kto pościeli, tak się wyśpi.

Gość gość
Jutrzejszą przeżyję jakoś. Ogólnie chodzi mi o relaks. Fizycznie nie pracuję, ale pracę mam stresująca.

gośćdziś Jutrzejszą przeżyję jakoś. Ogólnie chodzi mi o relaks. Fizycznie nie pracuję, ale pracę mam stresująca. X Stres w sumie to jest na porządku dziennym. Ale właśnie też tak mam, że oderwanie od rzeczywistośći np impra, czy coś tam, pozwala mi o tym zapomnieć.

JahIthBerdziś Serio? X Nie, to taki bajer przekładający się na rzeczywistość.

JahIthBerdziś No patrz ucz mnie zycia za co trzeba zyc? X Nie, teraz to już życie cię uczy. To jest najlepsza nauka.

JahIthBerdziś Zycie mnie uczy? Zycie jest nudne to jak moze mnie zycie uczyc czegokolwiek? X Myślisz, że wszyscy mają wesołe, usłane różami, że jest tak ładnie pięknie jak w bajce i Żyli Długo i Szczęśliwie. Na to nie ma lekarstwa, skoro nudne, to może i depresyjne, zresztą z tej nudy zawsze można znaleźć jakąś drogę ucieczki. Jak kto woli np brać, czy nie brać. Może ciebie życie nie "uczy" ale to jest najlepsza nauka. To tak na marginesie.

kazdy zyje jak chce. Ja zyje jak ja zyje, a nie jak mi zycie nakazuje albo ktos kto za biurkiem siedzi :D

JahIthBerdziś kazdy zyje jak chce. Ja zyje jak ja zyje, a nie jak mi zycie nakazuje albo ktos kto za biurkiem siedzi X No i ciągle masz nudne jak to piszesz. Żyjesz jak żyjesz i tego się trzymaj, a "nakazywanie" życia nie tyczy się tylko tego, że ktoś to robi np zza biurka, tylko życie może postawić cię przed wyborem, którego zresztą już dokonałeś. Mnie też nic nie nakazuje, bo tak mnie życie NAUCZYŁO i wiem, że tak mam lepiej. No i nie, że ciągle nudne, tylko różne.

JahIthBerdziś dobra typie, przestan sie wymadrzac, to nie ja musze za cos zyc, wiec zamknij jape X Widzisz jaki mały i nijaki jesteś. Już to potwierdziłeś nie raz i możesz już robić zjazd z mojego tematu, a swoje prostactwo wkoło powtarzane, że ty nie musisz za coś niby żyć, a inni tak, możesz już sobie darować, żebyś już więcej nie musiał się kompromitować.

to nie ja sie kompromituje, a ty sie kompromitujesz przede mna czlowieku, zyjesz bo placisz komus za to zebys zyl, tylko ze do ciebie to nie dociera :D

JahIthBerdziś to nie ja sie kompromituje, a ty sie kompromitujesz przede mna czlowieku, zyjesz bo placisz komus za to zebys zyl, tylko ze do ciebie to nie dociera X Więcej od ciebie nikt tutaj się nie kompromituje. Ty MUSISZ I BĘDZIESZ pisał jedno i to samo, bo brak tobie rozumu, żebyś chociaż jedno zdanie z jakimkolwiek sensem napisał. A teraz MASZ mi tutaj napisać, jak to na kogoś robię, czy podatki płace.