Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lovelygirl25

Czy to moje subiektywne odczucie czy jak się jest po kilkumiesięcznym ciągu alko

Polecane posty

Gość gość
jest straszliwy kac ja dochodziłem do siebie 3 tygodnie a ciąg miałem prawie roczny z kilkoma przerwami tygodniowymi na detoks w psychiatryku. a teraz już minął rok jak nie piję i bez żadnych terapii, tak jakbym dostał drugie życie.

Gość gość
Ja lubie ćpać here, miałem maratony, ale żeby rok? to trzeba być patologią

Ja nie mam kaca typowego. Tylko lęki i depresja. Trochę zwidy. Niestety serce wysiada i wątroba tak, że niewiele jem a strasznie przytyłam :(

Ja piję codziennie od połtorej roku Ale normalmie chodzę do pracy i wszystko. Po prostu-3 piwa przed pracą, 6 po pracy a w weekendy wino i wódka + bro

Gość gość
Pewnie na jakichś tabsach lecisz, ja nie pije nigdy długo, bo za alko nie przepadam, wole cięższy sprzęt, ale długo nie robie maratonów, kiedyś pojechałem z haliną 1,5 miesiąca, to jest dopiero rzeź, 4 tygodnie bóle, najbardziej nogi, psychika złamana, brak snu, apetytu, przerąbane, teraz tylko okazyjnie ;)

Gość gość
Jak myślicie? Czy dziś jest dobra okazja?

Gość gość
Ja teraz kupiłem sobie setkę i dwa żubry, po nocce jestem, piątej ;) ale myślę nad halinką ;)

Gość gość
Trochę słabo jak przed pracą ijesz a niemożliwe że nie masz kaca, pewnie jeszcze nie wytrzeźwiałaś. Halinka :) Rekin by zginął bez wody, ciągnie tygrysa do dżungli.

Kurwa dlaczego mi tu z cpaniem wyskakujecie i to jeszcze takim ciezkim jak ja tu o alko? Tylko alko. Zadna Halinka. A co do picia przed praca to co w tym zlego? I tak jestem najlepsza.

Gość gość
Nie wiem co ty na to, ale jak chcesz to możemy wyskoczyć na flaszke i halinke :)

Gość gość
Powiedz tylko jakie województwo a ja ci powiem jakie są realne szanse na to

Gość gość
To lipa, jakieś 400 km

Gość gość
Można nie mieć kaca,a to oznacza,że alkoholizm rozwja się bez przeszkód.Organizm funkcjonuje tak,że nie daje również fizycznych objawów jakiegokolwiek zatrucia.Czyli innymi słowy alkohol kumuluje się i robi swoje cichcem.Potem ni stąd ni zowąd marskość wątroby albo psychiatryk/pełno tam takich/ze zmianami w mózgu.Brak kaca to niedobry objaw bo oranizm nie reaguje na truciznę.

Gość gość
Up, zamknij pysk

7:43 gosc powiedz cos o czym nie wiem Poza tym czy 6 piw dziennie to duzo? Nie ssdze Marskosc watroby to od wódy się robi a nie piwa

Gość gość
Marskość wątroby już pewnie masz powoli postępującą jak - oddawałaś krew, miałaś zabieg jakikolwiek, byłaś u dentysty, tzw hcv który do marskości proadzi, na to się umieda dziesiątki lat, czyli jak masz 25 to umrzesz po 60ce, nie słuchaj barana

Gość gość
ty na pewno jesteś kobietą? Sprawdź, chyba ci sie pomyliło :classic_cool: