Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moje urodziny

Pomocy! Moje 30te urodziny

Polecane posty

Gość moje urodziny

Hej, W kwietniu mam urodziny. Mogę zorganizować ognisko 40min drogi od mojego domu na dużej działce. Jest tam też domek i kilka łóżek. Mogę zrobić grilla (ale mam niestety mały grill tak na kilka kiełbasek) na działce 5 minut drogi od domu. Działka jest niestety mała. Stoi domek ale wejdą tam max 2-3 osoby i to stojąc ściśnięte więc przed ew deszczem większej grupy nie uchroni. Mogę zrobić domówkę. Nie wiem co zrobić bo jestem matką 11 miesięcznego chłopca i karmię go piersią. Nie je przez butelkę - ani mojego mleka, ani modyfikowanego. Po kąpieli ok.18 zjada mleko i idzie spać ale potrafi budzić się kilka razy tak do północy. Chciałabym zaprosić około 10-15 osób ale pewnie przyjdzie max 10 bo już się wstępnie dowiadywałam. Nie wiem co zrobić bo urodziny 30ste obchodzi się raz w życiu, ale synkowi nie chcę stresu dostarczać...

Gość moje urodziny
Dodam że mieszkanie ma 33 m.kw. w tym łóżka dla dwójki dzieci i pełno zabawek. Musiałabym rozkręcić łóżeczko i je wynieść. Łóżko starszej córki tez jakos zabezpieczyc bo jest tylko do 60kg a jak mi się goście rozsiądą to nad tym nie zapanuję.

Gość moje urodziny
ktoś mi podpowie?

Gość gość
Myślę,że ze wzgl na malucha to działka odpada,w domu też nie ma miejsca. Ja bym sie zastanowiła nad zaproszeniem wszystkich w niedziele np. do pizzerii,kawiarnii, potem jakis fajny spacer itp Raz że masz z głowy szykowanie,sprzątanie to i dzieci możesz wziąść ze sobą. Uważam,że działka to nie miejsce szczególnie na wieczór dla malucha,w domku może byc zimno,dużo osób,więc krzyk,hałas.A w domu też jest niewiele miejsca,by wszystkich pomieścic,poza tym wyprawić urodziny,potem po tym posprzątać mając małe dziecko,to idzie się urobić,że się wszystkiego odechciewa. Zró wypad urodzinowy na kilka godzin na jakiś dobry obiad,deser i będzie fajnie :)

Gość moje urodziny
To nie mają być urodziny dla rodziny bo te robie oddzielnie. Mam na myśli impreze urodzinową dla przyjaciół :) Dzieci oddaję do Mamy.

Gość gość
Jedyny minus tego jest taki,że może drożej wyjść niż sam grill,ale jak masz pieniądze,to warto się nad tym zastanowić.

Gość gość
A jak dla przyjaciół i dzieci będą pod opieką to ten grill 40 minut od domu, na dużej działce, skoro fajne miejsce z noclegiem :) Tylko jak synka nakarmisz, jeśli nie chce butelki?

Gość moje urodziny
No właśnie... i to karmienie jest największym "problemem". Stąd moje pytanie. Ja bym chciała ognisko na tej dużej działce z miejscami do spania. To jest las etc. Ale co z karmieniem... Wziąć syna ze sobą? Nie upilnuję dziecka-ognisko przecież jest w oddaleniu od domu.

Gość gość
Ja widzę jeżeli chodzi o ta działke 2 wyjścia: albo przekonasz synka do butelki do czasu imprezy i tu jest pytanie,czy mu sie nie odwidzi nagle,gdy mamy nie będzie:) Albo poproś mamę,czy inną bliską osobę do pomocy w opiece nad dziećmi tam na miejscu o ile warunki na to pozwalają -osobne pomieszczenie,ciepło.

Gość moje urodziny
Stoi domek ale mały i wszystko z każdego pokoju słychać, a jesli bedzie padalo to wszyscy tam sie przeniosą i dzieci pobudzą :O

Gość gość
""Nie wiem co zrobić bo urodziny 30ste obchodzi się raz w życiu"" Ty to masz problem księżniczko.

Gość gość
czemu księżniczko? :o

Polecam Ci firmę http://dionizos.info/ oni zadbają o to aby Twoje 30 urodziny były jedyne ! Mi organizowali 35 urodziny i jestem bardzo zadowolona, impreza do białego rana a firma Dionizos zadbała o każdy detal imprezy! :) Świetna impreza ze świetną firmą ;)