Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czym się legalnie naćpać ?

Polecane posty

Gość gość

coś co działałoby podobnie do jarania ? Najlepiej coś naturalnego Potrzebuję odlecieć na pare godzin bo zwariuje ,a alkohol mi absolutnie nie służy, popalam maryche ale nie mam teraz dostepu.

Gość gość
mak...no dobrze ale jak ? jaki ? z czym ? ile?

Gość gość
tabletki laxigen. tylko duzo. odlot murowany przez cala noc.

Gość gość
klej, albo rozpuszczalnik do woreczka i wdychasz po kilkunastu wdechach jest odlot. Kiedyś w szkole na lekcji tak robiliśmy z kolegą :D:D

Gość gośća
Magiczny tyton dziala jak baka debile kupuja to i jaraja. Tyton ocet spirytusowy granulki kreta, wszystko z soba mieszasz suszysz palisz.

Gość gość
ludzie no bez jaj z granulkami kreta ,czy klejem czy lekami ,coś co mnie absolutnie nie zabije,lękam sie takich wynalazków,co z tym makiem ?

Gość Linko
12 tabletek akataru rozkruszasz. W osobnim pojemniku mieszasz ocez z tabletkami manganianu potasu-mueszasz tak dlugo az zacznie pachniec migdalami doaypujesz akatar i flitrujesz. Przefiltrowane wypijaszFaza z***biaszcza jak po bialym

Gość gość
po kleju zmienisz sie w mozgotrzepa

Gość gość
Gałka muszkatołowa. Na początek polecam zarzucić 20 g. Najlepiej klepie swieżo starta, ale może być i z torebek, podobno najlepsza jest ta kamisa. Można to zalać np. wodą i wypić, jednak proces konsumowania nie należy do przyjemności. W związku z tym polecam bardziej żmudną metodę, wsypania zmielonej gały do pustych kapsułek żelatynowych. Efekty pojawiają sie po ok. 6 godzinach i w zależności od dawki klepie mocno, nie mam porównania ale podobno jak dobry hasz. Profil działania na mózg zbliżony do thc przy czym aktywnym składnikiem jest mirystycyna. To nie żarty, to działa. Mocno i długo. Polecam.

Gość gość
ooo i to jest coś z tą gałką ,kocham stan po paleniu ,białego nigdy nie tykałam i nie tknę ,nie chcę pobudzenia a wyostrzenia zmysłów,wyciszenia ,luzu,odlotu w filozofii. Można coś więcej o tej gałce ? można wsypać do takich otoczek po lekach? a palić? Dziekuję też za link z magicznyogród,ale serotoninę to ja mam bo zażywam antydepresanty

Gość gość
szałwia podobno ale najlepiej po prostu pomedytuj.

Gość gość
Nie ćpać! Wyjść na powietrze, dla takich zaczadzonych siedzeniem w domu sam tlen wystarczy.

Gość gość
wsadz łeb do szamba ,obary z gnoju mają takie dzialanie jak narkotyk:-P