Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

TUSK na prezydenta

Polecane posty

Gość gość

mogę się założyć że w następnych wyborach wygra on, on tyle złego, tu zrobił, to jeden z najgorszych premierów po 89, solidaruch, będzie tak jak z Obamą w 2008 i 2012 wystawią mu w wyborach za przeciwnika jakąś kobietę (tj. wiedźmę) albo zdrajcę większego niż on i wygra!!!! i wygra!!! będziemy musieli patrzeć na niego jeszcze z 10 lat

Gość gość
w 2010 miały być ciekawe wybory prezydenckie pierwsze miejsce w sondażach zajmowali Cimoszewicz lub Olechowski ..... potem na kilka tygodni przed wyborami była katastrofa samolotu .... i wsadzili nam Komorowskiego... żal

Gość gość
też tak myślę :O

Gość Daksam
myślę że , Tusk, Bieńkowska , Lewandowski i jeszcze kilka nazwisk to nawet niech nie pojawiają się w Polsce przez kolejne 10 lat dla własnego dobra , gdy się pojawią to będą strażacy z PSP mieć do cholery roboty w gaszeniu pożaru domu lub garażu a nie warto strażakom z PSP dowalać roboty, i tak po akcji gaszenia traw wracają zmęczeni , więc niech sobie odpoczywają

Gość gość
Duda wydaje się być dobrym prezydentem tj. takim za którego w końcu nie musimy się wstydzić

Gość gość
Ludzie mają krótką pamięć, ale za pięć lat PiS może nadal rządzić i wsadzać do więzienia takich speców jak Lewandowski i reszta tej sprzedajnej bandy. Tusk też jest na liście do resocjalizacji.

Gość gość
najpierw trzeba komuszą konstytucje III RP wyrzucić na śmietnik historii

Gość gość
od dawna ludzie mówią że III RP została zbudowana na kłamstwie , bo jak mówi nazwa III miała być kontynuacją II RP a nie PRLu Wałęsa to takie dziecko komunizmu właśnie

Gość gość
najpierw trzeba komuszą konstytucje III RP wyrzucić na śmietnik historii o nie dożyjemy tego....

Gość gość
jak ja marzę o prezydencie, za którego nie trzeba się będzie wstydzić... i od 30 lat się takiego nie mogę doczekać :o ale to tylko świadczy o narodzie polskim, w końcu każda z tych porażek od 89 jest reprezentantem tego narodu. To nie jest żaden kosmita, tylko przedstawiciel tego narodu i jego koszmarnych cech :o