Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mniszka16041604

Nie potrafię sobie poradzić....co mam zrobic?

Polecane posty

Gość mniszka16041604

Witam. Mam 31 lat 8 letnie dziecko i 10 lat po ślubie. Ostatnimi czasy mąż powiedzial mi ze odchodzi. Nic do mnie juz nie czuje ....a we mnie jakby piorun strzeli. Byliśmy udanym małżeństwem wiadomo czasem kłótnie jak w każdym związku. Zawsze go bardzo kochałam, robiłam dla niego wszystko starałam sie go wspierać i okazywać uczucia. Zawsze wszystko miał ode mnie. Czego nie mogę powiedzieć o nim bo on raczej nigdy wylewny nie byl zawsze musiałam prosić sie o zainteresowanie czy milosc. Ale i tak bardzo go kochałam. Ostatnio stwierdził że nigdy nie byl ze mną szczęśliwy, męczył się ze mną ze w ogóle nigdy nie powinno dojść do ślubu i ze odchodzi. Ja prosiłam błagałam żeby dal nam szanse. Mamy dziecko tyle lat za sobą ze ja go bardzo kocham i ze może byc dobrze. On twardo nie i koniec. W tym czasie moj tato zmarł....on zmienił podejście powiedzie ze spróbujemy....ja szczęśliwa pelna nadzieji uwierzyłam. Dwa dni po pogrzebie powiedzial ze kłamał że nie chcial w okres śmierci mi problemów robic

Gość gość
to ham:(

Gość gość
mysle ze polowa populacji ma podobne problemy...nei jestes sama. do milosci nikogo sie nie zmusi. poradzisz sobie. trzymam kciuki.