Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anastasia2808

Czy iść na wesele gdzie będzię mój były ?

Polecane posty

Gość Anastasia2808

Cześć Mam pewien delilatny problem i dlatego napisałam tutaj. We wrześniu moja przyjaciółka ma slub i wesele na które jestem zaproszona. Problem tkwi że brat pana młodego to jest mój były chłopak, z którym byłam 4 lata, więc znam całą jego rodzinę. Mój były będzie na tym wesele z żoną z którym nie utrzymuje żadnego kontaktu. Nie wiem czy powinnam iść na to wesele, moja przyjaciółka namawia żebym przyszła ale ja nie jestem pewna czy pan mlody tego chce i też jego rodzina ( uważają że to ja byłam winna rozpadowi związku choć to leży po połowie ), boję się także swojej reakcji na jego widok. Pomóżcie co mam zrobić, jak się mam zachować ?

Gość gość
A idz i swietnei sie baw. :) Jak byly ma zone, to co to teraz ma za znaczenie co i kiedy bylo miedzy wami

Gość gość
8:26 popierem. Idź!Baw się dobrze i zrób pierwsza pierwszy krok, to znaczy podjedź do byłego i się przywitaj. Bądź usmiechnięta, pewna siebie. dzięki temu, że Ty pierwsza się przywitasz, nie będziesz się czaiła i on nie podejdzie do Ciebie z zaskoczenia. Domyślam się, że możesz być zestresowana, ale później będziesz z siebie zadowolona :D

Gość gość
Zaproszenie jest od przyjaciółki, nie od jej rodziny. A to, że nie jesteś z jej bratem i to od kilku ładnych lat, to tylko wasza sprawa. Oboje wiecie czemu doszło do rozstania, a on się chyba już z tym pogodził jeśli już założył rodzinę z inną kobietą. Idź i baw się najlepiej jak umiesz. Jeśli się boisz to jeszcze porozmawiajcie z przyjaciółką o Twoich obawach odnośnie relacji z jej rodziną.

Gość Anastasia2808
Tylko.ze od rozstania.minelo 1, 5 roku nie kilka lat, dzieki za porady ☺ Na pewno na początku nie będzie łatwo .