Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szaliczek_23

Gdzie szukać pomocy statystycznej. Analiza wyników ankiety pracy magisterskiej!

Polecane posty

Gość Szaliczek_23

Cześć. Słuchajcie kończę psychologię i promotor wymaga ode mnie obliczeń, analizy statystycznej, nie wiem. Wyniki badania mają być policzone statystyczne i wtedy mogę oddać pracę magisterską do sekretariatu i się bronić. Może mi ktoś powiedzieć jakąś firmę statystyczną, która zajmuje się takimi rzeczami? Szaliczek P.

Gość Mała_Ania_Ania
hej mała. jak 2 lata temu kończyłam psychologię biznesu, pracę magisterską obroniłam na 5. Też była nogą z analizy statystycznej. Dla mnie to była czarna magia tajemna, ale koleżanka poleciła mi metodologów. Wszystko w czasie, legalnie i nawet tanio jak na takie skomplikowane sprawy. http://www.metodolog.pl/

Analizy statystyczne do prac dyplomowych ONLINE Pełna obróbka danych ankietowych (wykresy, charakterystyki liczbowe, korelacje), analizy statystyczne wyników badań, weryfikacja hipotez, pomoc w statystycznym formułowaniu problemów badawczych. Pomoc odbywa się wyłącznie drogą elektroniczną, szybko, wygodnie, a co najważniejsze z gwarancją najwyższej jakości świadczonej usługi. Jestem magistrem matematyki stosowanej, od 10 lat zajmuję się wykonywaniem statystyk do prac, obróbką i analizą danych. Zapraszam gg 4593140 globmistrz@tlen.pl

Gość gość
ale spam, widać przeciez żę temat zalozyla ta sama osoba ktora potem sobie odpowiada... żal