Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Skąd mam wiedzieć, że to TEN JEDYNY?

Polecane posty

Gość gość

Większość z nas marzy o prawdziwej miłości, nic dziwnego, ale jak znaleźć tą właściwą osobę? Z moim jestem już 3 lata, czasami myślę "Jak jak go kocham", a czasem "Co ja jeszcze w tym związku robię?" Czy miłość to przezwyciężanie trudnych momentów, czy może znalezienie osoby, co do której nie mamy wątpliwości? Mój facet ma wile wspaniałych cech, które odróżniają go od przeciętnego Kowalskiego, ale posiada też takie cechy, które ściągają mnie w dół... Czy macie już swojego jedynego, czy może to mrzonka i legenda z lat nastoletnich? Co o tym myślicie?

Gość gość
W każdym związku są dobre i złe chwile a miłość jest kiedy martwisz się o tą osobę,ufacie sobie,wspieracie się,myślicie o wspólnej starości,dążycie do podobnych celów no i pociągacie się...

Gość gość
jak cie dobrze ru/cha to znaczy e to ten nastepna prosze

Gość gość
Nigdy nie wiadomo co sie moze w przyszlosci wydarzyc I wtedy ten jedyny nie jest niestety nim a potem nastempny itd.

Gość gość
Kazdy nowy/nowa to CI jedyni ale do czasu.

Skąd mam wiedzieć, że to TEN JEDYNY? x stąd, że dla Ciebie ów jedyny jest w stanie powściągnąć się i utrzymać czystość dla Ciebie do ślubu to jest właśnie dowód miłości i pewność, że on Cię kocha a nie tylko używa Twojego ciała do zaspokojenia własnych przyjemności

Gość gość
"ten jedyny" xxx zamawiasz sobie za ciężką kasę produkt nieseryjny tzw "na zamówienie" i wtedy wiesz, że to ten jedyny

Gość gość
ty modelka mniej teologi więcej logiki.