Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wygłupy erotyczne na imprezach w klubach nocnych, domówkach, ogniskach.

Polecane posty

Gość gość

Jak wyglądały przez was widziane albo przeżyte osobiście przez was wygłupy erotyczny w miejscach publicznych gdzie są imprezy lub na domówkach, poczynając od macania biustu, całowania piersi i ssania sutków do rzeczy pikantniejszych oraz czy to często jest zasługa alkoholu ?

Gość 23235
Gdy byłam nastolatką oraz 20-parolatką, takie imprezy działy się notorycznie. Całował się praktycznie każdy z każdym, ale z takich innych zapamiętanych przeze mnie rzeczy: - tańczyliśmy wszyscy przy jakiejś seksownej muzyce i zgaszonym świetle, obmacując się i całując - raz rozebrałam się do majtek, po ciemku, podczas tańca - raz doszło do tego że leżałam na podłodze, paru facetów trzymało mnie za ręce albo na zmianę się ze mną całowali, jeden siedział między moimi nogami i mnie głaskał, włożył we mnie palce (byłam w majtkach, odsunął je na bok) - raz w ramach żartu komuś strzepałam aż do jego wytrysku, wszyscy się śmialiśmy - była też pseudo zabawa w dominę, kopałam w twarz leżącego faceta. Brzmi to wszystko mocno hardcorowo, ale wszystko zdarzało się naprawdę. Trochę tęsknię za tymi czasami. Teraz mam spokojne życie i męża.

Gość 23235
Aaa, dodam że WSZYSTKO to działo się na domówkach, gdzie zazwyczaj było max. 6 osób.

Gość gość
nie chodzilam na takie cos dzieki bogu, obrzydliwe i chore