Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

AnkaSmietanka

Zadanie domowe z angielskiego.

Polecane posty

Czy może mi ktoś poprawić zdania z języka angielskiego? Nie jestem za dobra z tego języka a na jutro muszę zrobić zadania :/ Cześć, Dagmara. Jestem właśnie na wakacjach w Miami. Nie uwieżysz co się dzisiaj stało! Razem z mamą postanowiłyśmy pójść popływać w hotelowym basenie. Okazało się, iż jest on zamknięty ponieważ zemdlał jakiś 50 letni mężczyzna. Wokół niego było pełno ludzi w tym personel, którzy próbował opanować sytuację. Razem z mamą z ciekawości podeszłyśmy trochę bliżej. Wtedy manager hotelu, który klęczał nad poszkodowanym wkazał na mnie palcem i kazał szybko zadzonić po pogotowie. Wykręciłam numer i podałam najważniejsze informacje. Już po 10 minutach lekarze byli na miejscu. Jedyne co na końcu pamietam to, to, że wsadzili tego pana do karetki. Podobno cała sprawa skończyła się dobrze. Póżniej manager przyszedł z podziękowaniami do naszego pokoju oraz poinformował nas, że ze starszym panem już jest lepiej. Wybudził się i czuję się lepiej. 31 marca wracamy do domu. Do zobaczenia! Ania. Hi, Dagmara. I was on vacation in Miami. You will not believe what happened today! Together with her mother decided to go swimming in the pool. It turned out that it is closed because fainted a 50 year old man. Around him it was full of people on the staff who tried to resolve the situation. Together with the mother of curiosity we approached little closer. Then the hotel manager, who was kneeling on the injured pointed finger at me and told quickly call ambulance. I dialed the number and handed the most important information. Already after 10 minutes the doctors were in place. The only thing I remember at the end of it, that they put this man to the ambulance. Apparently, the whole thing ended well. Later came the manager of thanks to our room and told us that the old man is already better. I woke up and I feel better. March 31 return home. See you later! Ania. Wybrałabym zdjęcie numer dwa. To które prezentuje aktywne spędzanie wakacji. Wydaje mi się, że aktywne spędzanie czasu jest fajniejsze i bardziej ciekawe. Nie tylko można wypocząć ale również coś zobaczyć a może i nawet odkryć. Powodem dlaczego wybrałam taki rodzaj wakacji jest również to, że można wtedy przeżyć dużo więcej przygód. Jest co później powspominać. Osobiście nie jestem fanką spędzania biernie wakacji. Nie dosyć, że są dosyć nudne to dodatkowo nic ciekawego z nich nie wynosimy. I would choose picture number two. This shows that active leisure holiday. It seems to me that the active leisure time is more fun and more interesting. You can not only relax but also to see something and maybe even discover. The reason why I chose this kind of holiday is also true that you can then experience a lot more adventurous. This is what would later reminisce. Personally, I'm not a fan of spending passively holidays. Not enough, they are quite boring is nothing further from them each take away.

Gość gość
"Nie uwieżysz co się dzisiaj stało! " tu jest powazny bład :)

Gość gość
a nauczyciel bedzei tez sprawdzał bardzo szybko wiec z rozpedu postawi c***ałe :P

Gość gość
widac ze wujek google ci pomogl. Calosc nie trzyma sie kupy:

Gość gość
Pokazuje mi spam, wiec musze wklejac kawalkami

Gość gość
No i nie bedziesz dobra jak nie bedziesz odrabiac wlasnych prac domowych.

Gość gość
Poprawilabym ci ten tekst, ale nie da rady. Nie da sie przeslac nawet 1 zdania po angielsku bo wyskakuje spam