Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam wyrzuty sumienia że zdradzałam męża.

Polecane posty

Gość Autor ka te matu
Nigdy nie chciałam od niego odejść, jego nieporadność mi nie przeszkadza, krzywdziłam go bo byłam zimną egoistką.

Gość gość
Taka to nawet przelecialaby wróżkę Sofie

Gość gość
nic nie usprawiedliwia zdrady. mógł być nawet impotentem ale należy najpierw się rozejść a dopiero potem możesz się puszczać.

Gość Autor ka te matu
Problem w tym że dla niego chyba większą krzywdą byłoby gdybym od niego odeszła niż to że go zdradzałam. Tym bardziej, że kurna mać nie wiem czy nie zauważyliście (pisałam o tym) ale mamy 2-letniego syna ! Choćby dla niego nie mogę go zostawić !

Gość gość
Jesteś obrzydliwa, nie zasługujesz na tego mężczyznę.

Gość Maja12344
Piona. Ja tez zdradzam mojego c***owatego, niewydarzonego meza. I wiecie co ? Jest mi w tym swietnie. Moj maz mozna powiedziec prawie w ogole nie pracuje, bo do zadnej pracy sie nie nadaje (tzn gra na gitarze jednak zarabiam 20 razy tyle co on), ja go utrzymuje jego i nasze dzieci. W zamian jednak on musi znosic wszystkie moje fochy wlacznie z przyprawianiem mu rogow. Jemu tez jest z tym wygodnie, jest szczesliwy ze wogole taka laska jak ja wpuscilam go do lozka i nie musi tyrac na kasie w biedronce bo ja daje mu pieniadze. Ja zas moge sie pruc z kim chce i jak chce i mam w domu niewolnika. Tak powinno byc. Kobieta jest silna plcia. Ona powinna rzadzic swiatem i mezczyzna.

Gość Autor ka te matu
Nie, nie był zdecydowanie najlepszy. Kilku pieprzyło mnie lepiej. Ale z nim najlepiej mi się rozmawia, mamy wspólne zainteresowania i on mnie adoruje jak księżniczkę. Kocham go nie za to jest zwierzęciem (ogierem, samcem alfa), ale za to że jest człowiekiem. A ja byłam jak zwierzę. Chciało mi się kopulować to kopulowałam.

Gość gość
Maja możesz do mnie napisać chętnie bym porozmawiał z Tobą moje gg 4755859