Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rozstępy na nogach. Jak zatuszować? Proszę o rade

Polecane posty

Gość gość

Po ciąży na nogach mam rozstepy, za 2 tyg mam iść na komunie, wstydze się założyć sukienkę. czy wypada iść w spodniach i jakas bluzka elegancka? Dodam że ubiore cos na płaskim obcasie, nie nawidzę szpilek, a przy malutkim dziecku bedzie mi wygodniej. Chciałam tez prosić o doradzenie czegoś może jakiś rajstop które są w stanie zakryc rozstepy, albo inne specyfiki,proszę tylko o sprawdzone produkty, które są warte uwagi. Dziękuje z gory i pozdrawiam

Gość gość
Dodam ze cana nie gra roli

Gość gość
Chyba tylko czarne dadzą radę zamaskować. Załóż długą sukienkę. Będziesz wyglądała elegancko i bardzo kobieco. Jeśli chcesz je usunąć to polecam RF mikroigłową.

Gość gość
Jestem dość niska i w długich sukienkach nie wygladam za dobrze, myślałam nad tym ale to tez odpada. Może istnieją jakieś rajstopy lepsze niż te na rynku?

Gość gość
Witaj. Mam ten sam problem. Kupilam sobie kiedys z Bielendy krem CC Body Perfector, taki makijaz dla nog. Moze nie maskuje totalnie rozstepow ale nogi zdecydowanie wygladaja lepiej, na smuklejsze,opalone i wszelkie niedoskonalosci przestaja rzucac sie w oczy. Druga sprawa,jest jeszcze chlodno i ja jednak zalozylabym rajstopy, zwlaszcza do kosciola i eleganckiej kreacji. Nie wiem jakie masz blizny ale w rajstopach nie powinny byc widoczne. Ja zawsze biore z Gatta. Na pewno znajdziesz cos dla siebie. Co do balsamu ,jesli zdecydujesz sie go wyprobowac pamietaj by dobrze umyc rece i odczekac chwile by kosmetyk sie wchlonal. Pozdrawiam.

Wystarczy modlić się do świętego Sebastiana i nacierać się obrazkiem z jego wizerunkiem. Wszyscy wiedzą, że to święty od rozstępów:classic_cool:

Gość gość
spróbuj może rajstop w sprayu? spryskaj nogi, a jeśli rozstępy będą nadal widoczne to załóż na to rajstopy? tylko zrób wczesniej próbę bo nigdy tego nie próbowałam :-)

Gość gość
gość dziś ---------> dziękuje za rade, wyprubuje, założe na to jeszcze rajstopy i może jakoś będzie. A co do rozstepow to mam je czerwone, rodziłam w listopadzie, niektóre bledna ale te na lydkach i za kolanami są czerwone. gość. dziś14:09 ---------> właśnie o tym myślałam ale boje się ze w ten sposób nogi będą się odznaczać od reszty ciała

Gość gość
zrób próbę, pochodź kilka godzin i zobacz jak to bedzie wygladac

Gość gość
Moim zdaniem na rozstępy najlepsze są zabiegi. Sama miałam z tym problem po ciąży i w końcu wybrałam się do http://www.vanitydayspa.pl/ na zabieg urządzeniem Spring. Już po 1 bardzo widać efekty. :)

Gość gość
Jeżeli cena nie gra roli to czemu nie pójdziesz na zabieg? Ja byłam w http://arkadia-opole.pl/index.html i teraz się cieszę piękną skórą. Życie jest krótkie by się wstydzić! Zgłoś się do nich a na pewno dobiorą Ci odpowiedni zabieg

Gość gość
Raistopy w spreyu z sali hansen na allegro taniej I na to rajstopy cieliste takie ok 40 den I bedzie ok co do koloru spreyu to wybiez naturalny

Gość bez rozstepow
Myślę, że już zdecydowanie jest po komunii, ale pochwalę moim ostatnim odkryciem na rozstępy. Może trochę bardziej długofalowy sposób, ale i tak. Buszując po internecie znalazłam taki krem jak Strialys. Zaryzykowałam - bo jest trochę drogi - i kupiłam. I naprawdę ten krem pomaga w rozstępach. Stare się zmniejszyły, a nowe - te czerwone - zniknęły. Jestem bardzo zadowolona. ;)

Gość Hannia25
O, brzmi to naprawdę ciekawie. A gdzie można dostać ten krem? Bo nie widziałam go w żadnych drogeriach ani sklepach. :(

Gość bez rozstepow
Dnia 28.11.2018 o 16:00, Gość Hannia25 napisał:

O, brzmi to naprawdę ciekawie. A gdzie można dostać ten krem? Bo nie widziałam go w żadnych drogeriach ani sklepach. :(

no chyba tylko przez internet :/ poszukaj, ale tak mi sie zdaje. No i ogolnie to przesyłka bardzo szybka, wiec to nie jest znowuż jakas wada ogromna