Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak sie przekonac mam

Facet błaga o druga szanse

Polecane posty

Gość jak sie przekonac mam

Po tym jak mnie olał, nagle totalnie mu sie wszystko odmienilo i wrecz błaga mnie o druga szanse. We mnie cos sie zmienilo, i tak jak bylam w nim zakochana po uszy tak teraz przejrzalam na oczy. Tlumaczy sie ze nie byl pewien ze wogole w zyciu jest malo czego pewny, ze sie wystraszyl ale teraz widzi ze spotkal fantastyczna kobiete. Opowiedzial mi troche historii zycia, ze mial troche kobiet ale wszystko szybko sie konczylo bo nie spotkal takiej do ktorej naprawde by cos poczul. Ze mna jest inaczej. A ja jestem teraz dla niego taka nieczula. Niepotrafie im bardziej mnie naciska tym bardziej mnie odpycha od siebie. Wczoraj prosil o spotkanie, niby tlumaczyl ze bez kontaktu fizycznego, ale wiem jak jest nie potrafi sie oprzec. Prosze go o czas, i z jednej strony serce mi peka bo nie chce go stracic a z drugiej chyba nie potrafie z nim byc. Jest strasznym egoista i do tego strasznie gra na emocjach. Raz napisalam mu maila tlumaczylam ze po tym co sie stalo potrzebuje czasu a on odegral teatrzyk ze to koniec, ze przegapilismy pociag, skasowal numer, mail itd, gdzie ja go tylko prosilam o wiecej czasu. Strasznie gra na emocjach. Teraz jade w podroz sluzbowa na kilka dni, to sobie specjalnie zalatwil wyjazd dzien przed moich z kumplami. Taka blahostka wiem ale jada do Paryza, zawsze mowil ze chcialbym mnie tam zabrac, nawet bylo blisko ale pozniej mu sie odwidzialo czyms sie tam tlumaczyl wiem ze chodzilo o kase bo on jest bardzo skapy, duzo gada malo robi. No i teraz jest mi torche przykro bo tyle mowil ze chcialby to miasto odkryc ze mna, oboje nie bylismy a teraz jedzie z kumplami. Wiem ze z jednej strony musi zyc normlanie ale z drugiej wiele u niego slow ale zero gestow zeby jakos potwierdzic to co mowi. Dalybyscie druga szanse facetowi?

Gość gość
widać że to jakis psychol z zaburzeniami i manipulator, daj sobie z nim spokój, najlepiej zakończ znajomość. I idź do gina się przebadać bo skoro on sie tak chwali że tyle miał bab to jeszcze cię jakąs wenerą zaraził.

Gość gość
Paryż, serio? Pójdzie do Bataclanu? To może być podróż w 1 str., także pozegnaj sie jakby co... a myślałam, że chroniczna niepewność to domena tylko dziewek :D