Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

a ja patrzę na na babki, które nie podkreślają brwi straszne zaniedbanie

Polecane posty

Gość gość

Był gdzieś poniżej wątek na temat podkreślania brwi. I może rzeczywiście nie wygląda to zbyt ponętnie, kiedy na twarzy są dwie grube czarne kreski. A z drugiej strony jestem przekonana, że autorka tamtego tematu w ogóle o brwi nie dba. Może jej się wydawać, że dba a tak naprawdę wygląda z daleka jakby brwi nie miała. I wiesz co kobiecino wyglądasz tak samo brzydko jak babka, która sobie zrobiła kiepskie brwi kreskami. Większość kobiet nawet jak ma ładnie wyprofilowane brwi to ich nie podkreśla. Bo jest to naprawdę trudne. Ładne podkreślenie brwi to nie jest łatwa sprawa. Dlatego babki te super naturalne popatrzcie trochę do lustra. A najlepiej zajmijcie się garami bo to Wam wychodzi najlepiej. A autorce tamtego tematu proponuję weź mopa i umyj klatkę bo już dawno Twoja kolej minęła.

Gość gość
To teraz po raz drugi opluła monitor, daj spokój, bo jej żyłka pęknie.

Gość gość
autorko wez masc na bol dooopy :D idz se brwi zrob bo to ci wychodzi najlepiej :D jako jedyna rzecz w zyciu, moze jeszcze obcagac umiesz ale to juz watpie

Gość gość
Gość 14.25 Strasznie jesteś patologiczna i piszesz, jak pierwszoklasistka, popracuj nad sobą, choćby podczas obciągania.

Gość gość
14:27 a ty jestes bardzo agresywna na forum, uwierz mi ze twoje przecineczki i kropeczki nie poprawiaja efektu. zgaduje ze masz duze problemy z psychika skoro czujesz chec przywalania ludziom na forum i zakladasz dla nich kontrtematy.

Gość gość
14:27 a ty jestes bardzo agresywna na forum, uwierz mi ze twoje przecineczki i kropeczki nie poprawiaja efektu. zgaduje ze masz duze problemy z psychika skoro czujesz chec przywalania ludziom na forum i zakladasz dla nich kontrtematy. x Strzeliłaś sobie właśnie w kolano. To ty założyłaś na jednym wdechu temat o brwiach, zaraz popuscisz z tej nienawiści, a to, że piszę o tobie prawdę, tylko bardziej cię rozwścieczyło, kup sobie worek treningowy i na nim się wyżyj, bo braków intelektualnych na bank nie nadrobisz.

Gość gość
14:33 jestes chora psychicznie???...nie jestem autorka tematu o brawiach, ja pod nim tylko wklejalam zdjecie dziewczyny z duzymi brwiami. bo w pelni zgadzam sie z autorka. w nic sobie nie strzelilam... co ty myslisz, ze jedna na swiecie takich brwi nie lubi? to mysl tak dalej, a swistak siedzi i zawija je w te sreberka...

Gość gość
A ja się zgadzam z autorką tematu. Owszem, są na tym świecie dziewczyny o bardzo gęstych, bujnych brwiach, które nie muszą ich bardziej podkreślać (za to potrzebują częstej regulacji i czegoś do ujarzmiania włosków). Jednak jest wiele kobiet o bardzo jasnych lub przerzedzonych brwiach, którym kredka/ cień do brwi mogłyby naprawdę pomóc. Ja bardzo dbam o swoje brwi, o to by mieć idealny łuk brwiowy, bo po prostu to lubię. I nie mam blond brwi ani paru włosków na krzyż, po prostu kiedy lekko przyciemnię brwi i uzupełnię niewielkie ubytki (mam dość gęste brwi, ale wiadomo jak to jest), od razu wyglądam lepiej :) Mogę nie nałożyć podkładu, nie umalować rzęs, ale dobrze zrobione brwi to dla mnie podstawa makijażu. A dziewczyny, które krzyczą, że naturalne piękno jest najlepsze, deklarują że się wcale nie malują itd są przeważnie zwyczajnie... nieciekawe :) Zdarzają się wyjątki, ale mówię tu tylko o tych, które znam. Mam np. koleżankę, która głośno krzyczy, że tylko natura, makijaż jest fe itd. Jej brwi aż się proszą o wizytę u kosmetyczki i zrobienie z nimi porządku (regulacja plus przydało by się przyciemnić, bo ona prawie nie ma brwi), zresztą cera też.

Gość gość
14:44 widocznie ona tak chce i tak lubi. bardzo trudno jest wyregulowac dobrze i umalowac brwi. ja na szczescie mam ciemne i widoczne i nie musze nic domalowywac ale nie przyszloby mi do glowy interesowac sie gdy ktos mysli inaczej i robi naczej i krytykowac to.

Gość gość
dla ciebie nieciekawe sa naturalne babki, popatrz, a dla mnie te zrobione. bo wszystkie wygladaja tak samo. tak samo sztucznie.

Gość gość
nie ma nic gorszego i szpecącego niż dwie tłuste krechy namalowane sztucznie na linii brwi. normalnie taka tania, sztuczna laska.

Gość gość
dla ciebie nieciekawe sa naturalne babki, popatrz, a dla mnie te zrobione. bo wszystkie wygladaja tak samo. tak samo sztucznie/nie ma nic gorszego i szpecącego niż dwie tłuste krechy namalowane sztucznie na linii brwi. normalnie taka tania, sztuczna laska. xxx Piszesz sama ze sobą?

Gość gość
A ja jak patrze na babki ze zrobionymi ustami brwiami i hybrydami na paznokciach to sie zastanawiam dlaczego wciaz sie kobietom wmawia ze sa brzydkie poki sobie czegos nie zrobia. Popatrzcie na aktorki np Francuskie: idealne nie sa raczej zadbane i naturalny bez prostownic i plastikowych pazurow.

Gość gość
Nie zapowietrzcie sie z tej złości :P 14:44 - no i sa kobiet nieciekawe. Chyba dla Ciebie lepiej, masz na czyim tle dobrze wygladac, co? Mi zwisa co kto robi, tematow o nikim nie zakladam, a mam zwyczajnie ciekawsze zajecia niz stanie przed lustrem. I tyle. Jak to jest powod do obgadywania na kafe to gratuluje Wam wszystkim wybitnie interesujacego zycia :P Jedyne co mnie bawi to jak wszystkie pipy skupiaja sie na wygladzie "a bo ta sie maluje, tamta ma suche wlosy, a ta sie niemodnie ubiera". Moze skupcie sie na innych aspektach zycia, co?

Gość gość
Te paznokcie są straszne, spiłowane w szpic i grube od lakieru czy zelu, byle być modną

Gość gość
14:51 ja sama ze soba? to raczej ty chyba rozmawiasz sama ze soba w swojej chorej glowie bo ci sie wydaje ze jak ktos kogos popral to zaraz znaczy ze jedna osoba sama ze soba konwersuje. LECZ SIE :D

Gość gość
rany przeciez takie dwie grube czarne krechy to straszna tandeta