Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

agresywne kobiety na forum,plujace na inne. macie nieudane zycie?

Polecane posty

Gość gość

jak widze jak sie opluwacie to tylko to mi na mysl przychodzi: 1) wasze niespelnienie 2) wasze kompleksy baaardzo duze 3) agresja wyplywajaca z problemow psychicznych, na zywo wam nie wypada to tutaj dajecie upust 4) nieudane zwiazki 5) bezplodne macice

Gość gość
punkt 5 chamski z mojej strony ale naprawde na wasze chamstwo nie da sie czasem inaczej....kazdy watek zepsujecie na dziale o ciazy. wasze watki nie maja nic wspolnego z tym dzialem, powinien byc jakis filtr i ktos to powinien odsiewac...

Gość gość
Zgadzam się. Teraz grasuje tu taka niewyżyta, być może mąż ma za małego lub mu przestał stawać, to pluje jadem. Zaraz napisze, że to znowu ja założyłam kolejny temat, bo tłuk nie rozumie, że można mieć odmienne zdanie i wywalone na czyiś wygląd.

Gość gość
Agresja wynika ze strachu, to forma obrony, zwierzeta tez tak mają...

Gość gość
Coś w tym jest, bo nagle ucichły

Gość gość
14:35 ktora to taka niewyzyta co cie posadza o zakladanie tematow? :D mnie tez tu jedna posadzala, tylko dlatego, ze poparlam autorke tematu

Gość gość
14:35 ktora to taka niewyzyta co cie posadza o zakladanie tematow? smiech.gif mnie tez tu jedna posadzala, tylko dlatego, ze poparlam autorke tematu x Ta, co założyła temat o namalowanych brwiach i jej mdłościach.

Gość gość
mamy prawictwo przez kobiecą miłość do blizniego.