Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wścibskie wspollokatorki? Jak myslicie

Polecane posty

Gość gość

Czy przesadzam? Więc wynajełam pokoj, zaplaciłam za niego... niestety nie moglam tam za wiele siedziec bo mialam sprawy do zalatwienia w moim rodzinnym mieście, wiec po tygodniu czy dwóch (juz raz tam bylam na kilka dni) wpollokatorki dzwonily do wlasciciela, ze mnie tam nie ma, czy ja dalej mieszkam i ze pozwolily sobie wejsc do moejgo pokoju i ze jest malo rzeczy... Oczywiscie ja znowu wrociłam do mieszkania, tym razem z moim facetem ( pytalam sie ich czy może czasem nocować , powiedziały ,że tak), był u mnie jeden dzien). Jest starszy kilkanascie lat, a wyglada jeszcze powazniej więc jak pojechalismy to znowu dzwoniły w jakiejś tam sprawie i przy okazji zapytaly sie czy ten facet to moj chlopak czy tata :O To im powiedzial, ze partner, a nic nie powiedzialy na to tylko były chyba zdziwione... Przesadzam, czy to one sa dziwne?

Gość gość
Nie przesadzasZ. Głupie k****y:o

Gość gość
Oświadczenie im , że jak będą Cię inwigilować to się wynosisz albo powiedz ,że też o każdym ich ruchu informujesz właściciela.

Gość gość
18:29- nie chce jakis konfliktow w nimi czy cos, wiec poki naprawde nie przegiely to im tak nie powiem...Ale wscibskie są, prawda? Bo myslalam, ze przesadzam, ale chyba tak jest :O Niby udaja mile, no ale nie wiem czy to nie tylko gra

Gość gość
Zapytaj po co to robia

Gość gość
Jedna z nich to w ogole mam wrazenie ,ze tam rzadzi i sie uwaza za "wlascicielke " :P dobre sobie...ale i tak tam nie bede mieszkac na zawsze

Gość gość
Ktoś wyżej Ci doradzil. Jak jesteś taka sierota to ja Ci współczuje w życiu :o