Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie znam żadnej lesbijki lub biseksualnej a wy ? one chyba nie istnieją

Polecane posty

Gość gość

mieszkają w jakiś zagranicach, ja mieszkam w Kielcach i nigdy żadnej lesbijki ani biseksualnej nie znalam, nie spotkałam ani nie slyszałam by kogos znajoma byla lesbijką, ciekawi mnie to po prostu 100% lesbijka to chyba jednorożec ?

Gość gość
no bo te zwiazki homo, bi to jest propaganda zeby nam wmowic ze to normalne

Gość gość
mojej kolezanki corka jest lesba i wyszla za maz?/ ozenila sie?(nie wiem jak to nazwac) z dziewczyna,slub byl w niemczech

Gość gość
no bo te zwiazki homo, bi to jest propaganda zeby nam wmowic ze to normalne x związki tak, w Polsce związki homo to rzadkosc, ale osob homo bi jest więcej niż ci sie wydaje, sama kiedyś dawno temu bywalam w pewnym pubie, miejsce znane w moim mieście (ponad 200 tys) z tego ze bywają tam les, geje itp, znałam dwoch gejow obaj żonaci, dzieciaci, żony nic nie wiedzą, nikt nic nie wie, jedna lesbijka meżatka i jej kochanka, wszystko po cichu, w tajemnicy, tak to wygląda... dlatego nie dziwią mnie domysły ludzi, że Kaczyński to gej, Pawłowicz to lesbijka, niemal na pewno nimi są

Gość gość
znam sporo lesbijek i kobiet biseksualnych, w tym samą siebie ;)

Gość gość
Znam 3 chociaż nie obracam się w tym środowisku.

Gość gość
znam siebie i jedna mezatke, ktora woli kobiety :D

Gość gość
bo to propaganda, żeby ogłupić ludzi. a najlepsza ta bzdura, ktora wmawiają seksuolodzy, że każdy jest BI i nikt nie jest 100% hetero :D Albo że dziewczynki zazdroszczą chlopcom ptaszkow. taka sama sciema wymyslona zeby oglupiac ludzi i brac kase za pieprzenie glupot.

Gość gość
Ja pracuje w warszawskim biurowcu w centrum i jestem bi, oprocz mnie dwie les/bi, nie wiem ktora maja opcje bo jestem odludkiem. :) Jedna z nich krotkie wlosy, chodzi ubrana na sportowo i mozna sie domyslec ze nie jest hetero. Druga dlugie wlosy pomalowane na platyne, ubiera sie normalnie, kolczyki w nosie, uszach - ciezko by poznac ze ma dziewczyne. Ja dlugie wlosy, maluje sie delikatnie, chodze w spodniach ale na obcasie czasami - pewnie tez ciezko poznac chyba po tym ze nie mam faceta. :) Moja firma to branza "rozrywkowa" ale ma niewiele wsponego ze srodowiskiem homo. W ciagu swojego zycia tylko cos tam slyszalam o jednej znajomej znajoem ze jest bi, kolezanka z klasy sie calowala z druga by sprawdzic jak to jest no i to tyle homo rewelacji.

Gość gość
Napisze tak - z homo i bi nie ma problemu, byli i beda w nieduzej ilosci, to raczej Wy heterycy sie zmieniliscie pod wplywem propagadny. :P To Wy faceci robicie sie na gejow, to Wy kobiety robici sie agresywne i chodzicie w spodniach. To ze homo i bi sie pieprza z osobami wlasnej plci to zaden problem, problemem jest pieprzenie politykow po to by miec zastepczy temat, problemem jest polityczna poprawnosc USA i calego swiata zachodu.

Gość gość
21.06- popieram. Osobiście nie znam. One tak się sadzą tylko w TVNie i na para dach.

Gość gość
Niemal na pewno, prawie na pewno...jak to łatwo rzucić potwarz na człowieka, wymieniając go z nazwiska. Podłe. Akurat Kaczyński i Pawłowicz.. Ach, jaka przebiegłosc i błyskotliwość :):)

Gość gość
Ja jestem bi i znam mnostwo lesbijek

Gość gość
Jestem kobieta bi :)