Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zazdroszcze kolezance meza i dziecka.

Polecane posty

Gość gość

Zazdroszcze kolezance rodziny. Na fejsie co chwile dodaje nowe fotki dziecka i meza. Dlatego juz go usunelam. Jest troche wredna z charakteru, a jednak znalazla kogos fajnego i sa juz kilka lat po slubie. Jej maz ma rodzine rozsniana po calym swiecie i jest chyba z zamoznej rodziny, jak maja wolne to ich odwiedzaja, leca to do USA, to do Afryki. Ja mam ciaglego pecha do facetow, przez to jej zazdroszcze. :(

Gość gość
Jak dla mnie to Ty wydajesz sie byc wredna...zawistna i zazdrosna. Zamiast sledzic cudze szczescie zajmij sie soba i swoim zyciem. Jeste s zalosna .

Gość gośćautorka1
Nie sledze juz jej zycia, bo usunelam konto jakis czas temu. Jej nie zycze zle, ale sama tez bym chciala spotkac swoja polowke...

Gość gość
zazdrość to duży grzech, przeproś ją i ciesz się z jej szczęścia oraz szukaj własnego szczęścia, tak będzie najlepiej

Gość gość
ja cie rozumiem. nie kazda z nas ma szczescie w milosci.

Gość gość
2:43 Ale za co mam ja przeprosic? :) ona nawet nie wie o moich odczuciach.

Gość gość
przeproś ją że jej zazdrościsz, nie ważne że ona nie wie, bo wszystko w świecie jest ze sobą połączone

Gość gośćautorka1
Po za tym juz mi przeslo, temat zalozylam wczoraj pod wplywem impulsu. Teraz mysle, ze nie powinnam jej zazdroscic. Moze nawet to ona mi zazdrosci mojej sytuacji. Mieszkam za granica i pracuje, jestem wolna.... Zawsze chcemy miec to czego nie mamy. Nie ma sensu patrzec na innych.

Gość be happy girl
właśnie, dlatego zajmij się sobą, bo trawka zawsze zieleńsza gdzie indziej, zazdrość to bardzo wredna cecha charakteru, walcz aby się jej pozbyć, bo to nawet na zdrowie negatywnie wpływa

Gość gość
3:06 nie jestem typem zazdrosnicy, na ogol to mi ludzie zazdroszcza. Jedyne czego ,,zazdroszcze´´ innym to wlasnie ustabilizowana sytuacja rodzinna, ze juz nie musza chodzic na randki i zadawac z dziwnymi ludzmi, bo spotkali swoja polowke i zapuscili juz swoje korzenie... Choc nawet nie jest to do konca zazdrosc, tylko takie westchnienie typu.. ,,ahh fajnie, ze udalo sie jej/jemu kogos znalezc, ciekawe czy mi tez to bedzie dane´´.

Gość gość
3:06 Masz racje: trawa za wsze jest bardziej zielona tam gdzie nas nie ma, samotne osoby zazdroszcza tym w malzenstwach i na odwrot. Szkoda czasu na ogladanie sie na innych.

Gość iluzja szczęścia
gość dziś często to tylko iluzja że ktoś jest szczęśliwy, w związku czy samotnie, ludzie świetnie udają i grają, przykre

Gość gość
Ale dziekuje za odpowiedzi. Macie racje, nie ma sensu nikomu niczego zazdroscic.