Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pracodawca krzyczy i poniża, wezwalibyście policję?

Polecane posty

Gość gość

wpisałam w google takie zapytanie a tam wyskakują tylko przypadki wezwania policji na pracownika...śmieszne

Gość gość
Na męża znęcającego się nad rodziną trzeba wzywać policję, a pracodawcy są nietykalni? Czyli wracamy do czasów niewolnictwa!!!

Gość gość
a jak ma zdyscyplinować leniwego, tępego robola? ciesz się morusie , że cię nie zabił , że mu straty przynosisz

Gość gość
no jak ktoś ma już nagraną inną robotę, to moze nie policja, są inne urzędy które tym sie zajmują, ale radzę nagrać, bo beż świadków to nie msensu, a świadków ciężko znaleźć, bo ludzie szczaja w majtki żeby roboty nie stracić, dlatego też dają sie poniżać.

Gość gość
do mnie kiedyś skoczył prawie z łapami jeden taki brygadzista, bez żadnego powodu zaczął coś do mnie pierdolić i prawie w mordę ode mnie dostał. Chciałem z nim wyjść z hali na solo i oczywiście frajer nie wyszedł zwykły szmaciarz dla mnie wykorzystujący swoje stanowisko... Trzeba od razu się postawić to jest jedyne wyjście !!

Gość gość
bydle ma dzięki Pracodawcy pracę i na chleb i na parówki nawet to niech nie narzeka . pracuje i zamknie mordę. praw mu się zachciewa. ma prawo jedynie wydajniej pracować!

Gość Gothic
Oczywiście. Przypadki fizycznej napaści, psychicznego znęcania się, oraz mobbingu ze strony pracodawców powinny być bezwzględnie zgłaszane na Policję.

Gość gość
9:26 tacy co myśla jak ty powinni siedzieć albo gryźć ziemię.

Gość gość
ja jakiś majsterek fika trzeba cwela od razu utemperować i sie postawić, od razu iść do kierownika, bo taki lesczyk się potem rozkręci i będzie jeszcze gorzej... I jest jedna zasada w pracy prawie każdej trzeba mieć mocną psychikę, bo słabi się poddają i wypadają z gry... Trzeba robić swoje i resztę mieć w D

Gość gość
9:26 tacy co myśla jak ty powinni siedzieć albo gryźć ziemię. chodzi o pierwszego gościa

Gość gość
tępić roboli tych niezbyt wydajnych. zwalniać nieudaczników, chorych , niepotrzebnych! won na bruk. tych też zbytnio się mądrzących miast pracować też won! to Pracodawca jest Panem i Władcą! i ma prawo krzyczeć. a nawet czasem zajebać z glana to robocze bydle

Gość gość
19:33 Normalnie jakbym cię frajerze dorwał w pracy to bym tobą posadzkę polerował i to codziennie. Tępiłbym cie jak ostatniego łachudre, bo tylko na to zasługujesz, nawet byłbyś moją prywatną maskotką na pokaz innym...

Gość gość
z tym wzywaniem policji to chodzi o to aby takiego pieniacza uspokoić i nauczyć kultury wobec innych ludzi

Gość gość
Odpowiadac takiemu hujowi tym samym! A jak trzeba to napluc w ryj i obrocic sie na piecie. Takich cweli pseudopracodawcow trzeba tepic jak karaluchy!

Gość gość
nie zrobicie Nam nic brudne śmierdzące potem robole. bo was na zbity wiecznie niedogolony ryj wywalimy i za co będziecie piwsko zlopać?

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona Olesno to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie oleskim ma 10 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ool

Gość gość
9.46. Ty to s********j ksiazki na jutro pakowac matole posrany!

Gość gość
jakby do mnie pracodawca skakał bez powodu to do widzenia. Już nie raz tak zrobiłem, poniżac się nie pozwole !!!

Gość gość
no i tak trzeba robić, ale większość ludzi ma mentalność niewolnika, robić co każą i siedzieć cicho, to moze sie odczepią :(

Gość gość
a z czego nieuczony plebsie będziesz zył? nie chciałeś się uczyć to ciesz się , że ci Pracodawca daje pracę i możliwość życia.

Gość gość
do 10:03 na pewno pracodawca by zatrudnił niedouczonego żeby mu narobił bałaganu w papierach, jasne!!!!

Gość gość
a h.j cie to obchodzi tępy gnoju z czego będę żyć. idź się utop.

Gość gość
mobing trzeba nagrywać i iść z tym do odpowiedniego urzędu. jeden z drugim qtas powinien szanować ludzi, którzy na niego pracują. ale czasem trafia sie takie ścierwo, które tego nie rozumie.

Gość gość
pracodawcy bez pracowników mógłby się tylko popłakać bo kto by za niego harował

Gość dawcaroboty
gonić leniwych, złodziejskich polaczków. zbyt mało wydajni a zbyt drodzy. Ukraińców do pracy nająć , sprytniejsi, uczciwsi i tańsi.

Gość gość
Przez takich pracowników, którzy dają sobą pomiatać mają piekło inni. Przez to mamy w polsce katastrofalne warunki pracy, układamy towar z prędkością trzech osób w supermarketach, zapieprzamy u prywaciarzy i jesteśmy pomiatami, bo DAJEMY sobą pomiatać, zamiast pokazać po pierwszym wyskoku pracodawcy środkowego palca i powiedzieć: "Wypieprzam za granicę". Oni nas coraz bardziej wyzyskują i sami tworzymy sobie te warunki. To pracodawca potrzebuje pracownika, nie odwrotnie. Każde przedsiębiorstwo PADNIE bez pracowników. Dla was nie popracować przez miesiąc i pożyć z oszczędności to jeden ciężki miesiąc dla właściciela fabryki stagnacja miesięczna fabryki to straty w MILIONACH, bo oni tyle zarabiają, a pracownikom dają ochłapy. Po tygodniu z pustką na halach będzie błagać, by ludzie przyszli i robili chociaż na pół etatu za 5000 miesięcznie.