Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yezdem

i jak tam czyścioszki, czy masz coś do powiedzenia kobieto ?

Polecane posty

Gość yezdem

poznałem fajną dziewczynę , bardzo pracowitą i zadbaną blondyneczkę , która do tej pory liczyła tylko na siebie i na swoje zapracowała, jest tylko po maturze ale bardzo ambitna i chce mieć swoją rodzinę , męża , dzieci i własny dom , coraz mniej jest takich kobiet ale fajnie że są i ostatnio, gdy gawędziliśmy przy kawie w restauracji 'same fusy' na warszawskiej Starówce to opowiadała o swojej ostatniej pracy, że w Olsztynie nie znalazła pracy, więc przyjechała do Warszawy aby szukać pracy w technice , skończyła technikum mechaniczne w Olsztynie i maturę zaliczyła ale tam w Olsztynie nie ma pracy nawet dla sprzątaczek i przyjechała do Warszawy aby się załapać na etat 'konserwatora powierzchni płaskich' i kobieta opowiada przy kawie , jak wygląda jej praca , że zajmuje się konserwacją powierzchni płaskich od SZÓSTEGO piętra aż do DWUNASTEGO w warszawskim wieżowcu i opowiada, że najgorzej jest na 10 i 11 piętrze a tu pracują same magisterki i doktorki , same świnie z tytułami przed nazwiskiem , wchodzę do WC i widzę , że nasrała do kibla i nawet nie spuściła wody , obok kibla są rzygowiny , mnóstwo podpasek na podłodze i tampony wyjęte z peazdy leżą na podłodze dlaczego obok kibla jest kałuża sików , czy tak się powinna zachować kobieta z tytułem mgr. albo doktora przed nazwiskiem ? a dodatkowo , na parapetach w kiblach sobie poustawiały depilatory i nawet wibratory , na podłodze w WC leży rozwalona KWOKA z dyplomem doktora i jedzie po swojej peazdzie depilatorem a na mój widok powiada, pani tu wszystko posprząta , musi być czystko w damskim WC , wiem, że zastępczyni szefowej tu przychodzi w chwili wolnej i wtedy zamyka WC na klucz i robi sobie 'dobrze' wibratorem przez kilka minut a później wodę leje na swoją peazdę i się trzęsie pół godziny i nie może dojść do siebie , o godz. 14 musi być 'błysk' w kiblach i o tym muszą pamiętać wszyscy sprzątacze tak jest

Gość gość
co za romantyczne tematy przy kawie,provo:-) to już było

Gość gość
cześć yezdem ukochasz mnie ?

Gość gość
No nie wydaje mi się aby w męskich toaletach było lepiej

Gość gość
w męskich toaletach faceci marszczą ferda :D

Gość yezdem
taaak , jaka musi być SEXI pani PREZES oraz jej zastępczynie na etacie PRAWA RĘKA pani Prezes oraz LEWA RĘKA pani Prezes , a księgowa to zapewne wygląda jak BOGINI pani starsza Menager to zapewne Miss Pomiechówka , a pani doradczyni prawna to z tyłu wygląda nawet na 30 lat z długimi włosami , tytuły posiadają przed nazwiskiem ale gdyby tak na kilka godzin przed tymi kobietami zamknąć kible to nie wyrobią , bez braku depilatora a najważniejszy jest c***j na baterię i Jola woła do Doroty , Dorotka mam prośbę , jutro oddam nowe baterie do c***ja na baterię , poratuj teraz c***jem na baterię , muszę sobie zrobić dobrze !

Gość gość
ukochaj !