Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Jej zachowanie mnie zastanawia

Polecane posty

Gość gość

Słuchajcie, mam pewien problem z moją dziewczyną, jesteśmy razem od 3 miesięcy, do tego momentu raczej nie było większych problemów. Od tygodnia nie mamy prawie w ogóle kontaktu, wcześniej jednak wymienialiśmy się jakimiś krótkimi wiadomościami na fejsie, smsem, czy też któreś z Nas dzwoniło, teraz jest cisza, więc pomyślałem, że wypada to sprostować, w czwartek zaprosiłem Ją na miasto, rozmawialiśmy, pytałem czy coś się stało, bo ostatnio gdy z Nią rozmawiałem przez telefon dziwnie się zachowywała i czy wszystko u Niej w porządku, odpowiedziała, że tak, stwierdziła, że wszystko ok, a to, że ostatnio mniej czasu ze sobą spędzamy to kwestia Jej praktyk które zajmują większość dnia. Ponadto poprosiłem aby sama wychodziła z inicjatywą, czyli sama proponowała jakieś spotkania, stwierdziła, że ok, ale dodała, że i tak teraz to mało możliwe, gdyż siedzi na praktykach od 14-20. Moje pytanie teraz co z tym robić, Ona milczy od czasu spotkania do dziś, a przecież mamy weekend... Czy powinienem teraz czekać na Jej ruch? Aż sama się odezwie? Czy może działać w jakiś inny sposób? Martwi mnie to. Sytuacja może wygląda normalnie, jednakże nie jestem przyzwyczajony do takiego zachowania, gdyż zazwyczaj tego kontaktu było więcej między Nami, a teraz taki zastój, który sprawia, że wydaje mi się, że coś jest nie tak.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować