Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

PYTANIE DO FACETOW wolelibyscvie zwiazek z piekna kobieta, ale pusta, ktora was

Polecane posty

Gość gość

nie kocha i sporadycznie okazuje zniecierpliwienie, ma czesto fochy itp, ale leci na wasza kase i w lozku jak sie postara to jest z******ta no i do tego wyglad 9 na 10 czy tez zwazek z przecietniara o wygladzie 5.5 na 10 ale bardzo mocno was kochajaca i majaca super charakter?

Gość prawictwo pospolie 152
z tą pierwszą wolałbym być .. Bo też bym jej nie kochał .. Byłbym z nią tylko dla jej ciała

Gość gość
no baaa głupie pytanie ... oni wybierają te pierwsze

Gość gość
azor trzepiacy pod jpegi lasek OKREŚLONEGO TYPU URODY :D jest tu na pewno wielkim autorytetem :)

Gość gość
a ja bym wolał tą drugą bo wiem że ani uroda ani piękne ciało ani pieniądze szczęścia nie dają.. tylko wzajemna miłość zaufanie i szacunek

to zadam ci pytanie podchwytliwe ta na zdjęciu z fotosika [15 22] to twoim zdaniem numer 1 czy numer 2 ? na 9/10 czy na 5,5 /10 ?

Gość gość
no 9/10 to ona na pewno nie jest.. przeciętniara z ryja

czyli jednak 5,5 /10 :classic_cool:

Gość gość
Piękność więdnie, a pustota zostaje.

Gość gość
Wiekszosc z ta pierwsza :) Wiele razy rozmawialam z kolegami (a mam ich sporo) - jak to kobiety ich sie puszczaly, musieli je utrzymywac, a one nic od siebie nie dawaly. No to pytam, co w niej widziales, skoro taki zrabany charakter miala? A oni "ale za to piekna..." 90% kolegow moich tak mialo ;) Dzis przerabane byc brzydula, a gruba to juz w ogole ;)

Gość gość
Z tą drugą, prałaby gatki i latała koło mnie, a ta pierwsza jako kochanka zajmowałaby się moim k*****m

nie popadajmy w skrajnosci .. Wazne by nie była otyła , była zadbana , myła zeby Nie musi od razu wygladac jak miranda kerr

Gość gość
15:53] podsumowując nie jestem złym człowiekiem i tak naprawdę żadnej bym nie odrzucił:)

Gość MaryAnn94
robi mi się smutno jak to czytam

Gość gość
miałem kiedyś piękną, seksowną dziewczynę za którą wszyscy się oglądali, nawet inne kobiety składały jej dziwne propozycje, i co? zobaczyłem ją po kilku latach iiiiiiiii naprawdę cieszy mnie fakt że się z nią nie ochajtałem :)

Gość gość
Drugą jesli i ja bym ja kochał i by mnie pociagala mimo że nie jest idealem. Z tą pierwszą nigdy w życiu. Wolalbym być sam.

Gość gość
ta ze zdjecia twarz ma 6/10 a cialo 8 na 10, wychodzi srednia 7/10 a nie 5/10 10/10 to ideal 9/10 gwiazdy i modelki 8/10 super sliczne dziewuchy ta laska w makijazu moze wygladac calkiem z***biscie, pytanie kto chcialby TAKA? :D To jest przecietna kobieta, z nadwaga, ale nie strasznie, patologicznie gruba: musicie spacje po kreskach po usuwac bo nie chce wejsc i2.pin ger.pl/ pgr35/ f1dc5c4c00029dcc509cf879/ 7afe524300029dcc48af3d13.jpg to jest zwykła, przeciętna 5/5 kobieta na zwykłym zdjęciu: m.7dni.pl/ 2013/ 09/ n/ cms-image-0 00220532.jpg A to jest gruba z ładną twarzą: m.ocdn.eu/ _m/ cdf4dd0c8a30a1 6aa65f26dab2e038d0,62,37.jpg

Gość gość
spotkalam takiego starego kawalera.mial laske w wieku 20+, dlugonoga o urodzie modelki.myslal ze poleciala na jego wycwiczone na silowni miesnie, a w koncu doprowadzila jego i jego ojca firme do bankructwa przez jakies przekrety finansowe, ojca do zawalu a z tegoz kolegi zrobila wraka psychicznego.teraz ma cos nie tak z glowa, uderza do brzydkich i przecietnych kobiet, nie patrzac ze sa zajete i twierdzac ze "ja tylko szukam przyjaciol".ma dziwne poczucie humoru, bylejaka prace,pisze wiersze do szuflady, wyglada jak shreck (twierdzi ze 10 lat temu byl atrakcyjny).i podkresla, ze nigdy wiecej dlugonogiej diablicy o anielskiej twarzy, woli paszteciary, ladne skresla od razu

Gość gość
jak sie jest z taka piekna diablica to zycie wydaje sie piekne do czasu.faceci nie maja honoru, wola byc papierem toaletowym dla pieknej niz towarzyszem zycia dla przecietnej

Gość gość
ja bym wybral 1. A tak wogole to poza kobietami kocham bardziej pieniadze.