Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AbraKadabra25

Czuję się bardzo samotnie na tym świecie...

Polecane posty

Gość AbraKadabra25

Cześć, mam 26 lat, jestem w kończącym się związku (jesteśmy od 2012 roku razem). Kończący? Bo nie dotknął mojej ręki, nogi, włosów, ramienia od...5 tygodni. Zostałam raz zdradzona 2 lata temu. Uderzona kilkakrotnie przez tego samego faceta. Zwyzywana i obrażona ze sto... W domu zajmuję się sama wszystkim, tacham opał na piętro bo mi nie pomoże, sama sprzątam, gotuję, sama dbam o swój wolny czas, sama dbam o niego, jego rzeczy, rachunki, pranie, zakupy, wszystko... Mam nadprogramowe kg, bo ważę 80 kg - 170cm wzrostu. Nie mam auta ponieważ facet nie chce mi pomóc go kupić - w sensie porady i oceny. Tato mi zmarł. Mieszkamy z moją mamą i siostrą i z moim jeszcze facetem. Nie oświadczył mi się, nic nie zrobił u mnie w domu od tych 4 lat. Nic. Nie przytula mnie, nie całuje, nie kocha raczej na 100 %...nie chwali, nie powie nic miłego. Jestem po studiach pracuję, mam blond włosy i niebieskie oczy...Jestem bardzo wrażliwa i troskliwa, może za bardzo. I jestem frajerką. Męczę się z tym codziennie. Ciężko mi się żyje. Jestem zdrowa, owszem, cieszę się i to doceniam, bardzo. Modlę się o to codziennie (nie, nie jestem z PIS-u). Nie mam szczęśliwego życia. Rodzice żyli średnio dobrze ze sobą. Mam wymagającą 24h/dobę opieki babcię. Kilka psów i mega ranczo do koszenia - sama. Gdy choruję, mam problem urzędowy, jakikolwiek, wkopuję drzewko, targam zakupy, smucę się w kącie, modlę w kościele czy na cmentarzu....to SAMA. Nie mam towarzystwa. W pracy często ściska mnie za gardło gdy patrzę na szefową i jej męża, dzieci, jak dobrze żyją. Serio, nie wiem czy też tak macie. Nie szukam portfela, kuponu w lotto na 10 mln zł, złotej rybki. Szukam kogoś kto będzie wiedział kiedy ma mnie...przytulić, kochać, wspierać... Napisz proszę, że wróżka wywróżyła Ci kogoś takiego jak ja za przyjaciela/przyjaciółkę/żonę... Proszę, proszę :-(

Gość AbraKadabra25
Aha i jestem, z dolnośląskiego.

Gość gość
Nie martw sie, malutka. Mam o dyche wiecej. To dlatego, ze czulas sie niekochana. Nie wierzylas, ze mozesz miec wiecej i wciaz w to nie wierzysz :( Ale jak sie pozbedziesz Twego faceta i poswiecisz swoj czas na odbudowanie wiary w siebie zaczna dziac sie cuda ;)

Gość gość
bo jesteś frajerem i nie chce ci się nawet trzech linijek tekstu napisać

Gość AbraKadabra25
Nie wiem kto i dla czego napisał to: "bo jesteś frajerem i nie chce ci się nawet trzech linijek tekstu napisać"... Jednak dziękuję za wpis od gościa, o dychę starszego... Nie wierzę, nie wierzę...jak mam wierzyć przy czymś takim. Troszkę się przełamuję, wychodzę na spacery, wychodzę by nie myśleć w czterech ścianach, uciekam od tego co mnie dołuje i wprawia w smutek...

Gość AbraKadabra25
*dlaczego

Gość gość
Sluchaj,spokój tego faceta,wystaw fanty przed brame i niech spiertala :o nie czekaj ,zyjesz tu i teraz. Każda podróż zaczyna się od pierwszego kroku,niech to pedzie tym krokiem :) Nie ma na co czekać bo taki zwiazek tylko Cie zniszczy.

Gość gościówa233
Czasami czuje się podobnie. Jest to bardzo trudne. Nie wiem czemu niektórzy tak mają, ale rozumiem ze masz ciężko i pewnie ciężko Ci wywalić tego faceta z domu (kwestia nawyku i przyzwyczajenia). Musisz sobie mowic: są ludzie którzy maja gorzej, jestem normalna kobietą i na pewno kogoś znajdę, kogoś odpowiedniego. Dasz radę!

Gość HokusPokuss
Rzuć tego faceta ja właśnie ciebie szukam. Walcz o swoje szczęście. Jesteś młoda i zasługujesz na wszytko co najlepsze.

Gość AbraKadabra25
HokusPokuss To bardzo miłe :-) Dziękuję... Wiem chociaż, że doczytujecie Państwo do końca :-)