Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nowe hobby po 30 co sądzicie?

Polecane posty

Gość gość

hej, mam 30 lat na karku, dziecko lat 4. PRace w miare stabilna i jest troche na boku ale nie mam kompletnie zadnej pasji. Tzn praca pochłonęła mnie do tego stopnia ze własciwie po robocie przegladam informacje czasami zoabcze jakis serial i ide spać. Postanowiłem coś z tym zrobić i kupiłem auto terenowe. Suzuki Samurai. Postanowiłem ze będę jeździć co tydzień lub dwa w jakąś trasę. Małopolska, Jura później tatry. Chciałbym was tylko zapytać, kiedy przychodzi moment na rozbudowę auta o dodatkowe moduły? Na razie mam Opony AT linkę holowniczą z szeklem zapasówke apteczke gasnice i tyle. Z samym autem nie kombinowałem za wiele. Może w przyszłości będzie snorkel zamontowany ale to sie zobaczy. Myślicie ze taka pasja jest odpowiednia dla faceta po 30?:)

Gość gość
W aucie najważniejsza jest lodówka na browce i wódę.

Gość gość
hehehe boje sie ze jak zaczne jeździć po wertepach to mi wyleci:P ale pomysł jak najbardziej dobry:)

Gość gość
Hobby? Kiedy? Po robocie dziecko odbieram z przedszkola i wiozę na zajęcia wspierające jego rozwój a w weekendy wiozę na wycieczkę by zobaczyło coś więcej niż widzi na co dzień.

Gość gość
PO 30 jedynym hobby powinien być seks. Bo jeszcze góra 10 lat i wigor spada trzeba się suplować.

Gość gość
jesli faktycznie chcesz zacząć swoja przygodę z jazdą offroad to spróbuj pogadać z osobami z różnych grup offroadowych. W okolicach Krakowa działają różne ugrupowania jak Spartan AST, Grupa Wschód, Żubry. Są też inne o bardziej ogólnopolskim zasięgu jak patronalni.

Gość gość
Jest szansa ze mozna sie z nimi zabrac na jakas trase? Ewentualnie czy sa w stanie zrobic jakies szkolenie?

Gość gość
jak dla mnie sam pomysł super, mój brat ma taki bajer też i muszę przyznać, że jak udało mi się zabrać z nimi kilka razy na off-roadowe wypady, to emocje niezapomniane, a ile zwiedzić można! Jak planujesz jeszcze lepiej auto przystosować, to może ci się przyda namiar na http://www.kmgbielsko.pl/ - dobre wsparcie jeśli chodzi o produkcję zabudowy, relingi pokrywy czy orurowania dla auta. Miłych podbojów bezdroży! :)

Gość gość
ja z kolei szalę za 4MATIC i mam na koncie kilka wypadów z http://www.mercedes4matic.pl/imprezy więc myślę,abyś czegos podobnego poszukał - jak dla mnie mega emocje i fajne zmagania z terenem