Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

podobają wam się długie rzęsy u kobiet?

Polecane posty

Gość gość
mi sie podobaja tak długie zeby az w zupie je maczała jak je

Gość gość
Jasne wtedy kobieta jest bardziej seksi ma bardziej wyraźne oczy. A lubisz duże kutasy u facetów czy raczej srednie

Gość gość
bardzo długie to nie, trzeba mieć wyczucie żeby nie wyglądać komicznie

Piękne rzęsy to marzenie każdej kobiety ale wolę stosować olejek rycynowy czy dobrą odżywkę do rzęs niż paradować ze sztucznymi i czekać na zachwyty. Te całe przedłużanie rzęs i sztuczne firanki później to dla mnie wiocha jakich mało

Gość gość
Jak nie wygladaja jak szczotka to moga być. Dzisiaj w biedronce na kasie pani miala tak ciezkie rzęsy ze ledwo oko mogla otworzyc:D

Gość liskaSzara
Bardzo mi się podobają i mojemu mężowi też, nawet kilka razy wspomniał o przedłużaniu, bo kilka jego koleżanek z pracy było z tego zabiegu zadowolonych. Jednak ten sposób okazał się nie dla mnie. Oczy mi łzawiły i często były zaczerwienione. Dlatego próbowałam różnych odżywek, aż trafiłam na swój numer jeden - Biotebal rzęsy xxl. Serum jest niedrogie, a wzrost rzęs widać już po 3 tygodniach. Dodatkowo włoski są grubsze i troszkę ciemniejsze.

Gość gość
To tak jakby zpaytać czy ładne są długie, szczupłe zgrabne nogi, kaloryfer u faceta z pięknie umiesnionym ciałem. W każdym przypakdu odpowiedź jest twierdząca.

Gość gość
naturalnie dlugie tak przedluzane wyglądają tandetnie