Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ONA chce się obciąć, ON chce żeby miała długie

Polecane posty

Gość gość

Problem to nie nowy. Właśnie przed nim stanęłam. Mam długie włosy do połowy pleców i zamiar żeby się ściąć na krótko, bo mam ich dość - za dużo roboty z tymi włosami. Jak powiedziałam mężowi, że chce iść do fryzjera to się wściekł i nie chce o tym słyszeć. Może komuś się udało przekonać faceta do krótkich włosów, i zna jakiś fortel lub sprytny sposób

Gość gość
moze przekonaj go, ze chcesz zapuscic zdrowe, bo masz zniszczone (jak nie masz to nasciemniaj) ja mam zniszczone konce po zimie ale facet tez narzeka nie scinaj o nieee podobaja mu sie, za to ja widze brzydkie, rozdwojone konce i sporo mi wylazi :/ lepiej miec krotkie, a zdrowe.

Gość gość
ale masz dylemat, twoje włosy, twoje życie rób co chcesz! Tym bardziej, ze czujesz dyskomfort. Nie wyobrażam sobie, żeby konsultować z mężem fryzurę.

Gość gość
a ty ubezwłasnowolniona jesteś? facet ma twój akt własności? bo ja kompletnie nie rozumiem problemu, mimo, że kobietą nie jestem :o

Gość gość
a może powinnaś zacząć najpierw od wygolenia jednego boku, jak on się przyzwyczai to wygolić drugi bok .... i tak dalej.

Gość gość
mój facet też był przeciwny żebym poszła do fryzjera się obciąć, to dałam mu nożyczki do ręki i powiedziałam że musi mi skrócić włosy bo już dłużej nie wytrzymam. Nawet mu się spodobało, myślałam że skończy się na podcinaniu końców, a sporo włosów poszło na podłogę. teraz on się mnie pyta kiedy znowu będziemy robić HAIRPARTY

Gość gość
u mnie wyglądało to tak...wzięłam maszynkę i obcięłam włosy i tylko poprosiłam, żeby pomógł mi wyrównać tył. Dyskusji żadnej nie bylo, nawet mi do głowy nie przyszło o tym rozmawiać :/

Gość gość
A potem babochłopy sie dziwią że facet kochanke se znalazł

Gość gość
Jestem facetem i mnie długie ciemne włosy u dziewczyn strasznie kręcą, po prostu mnie to strasznie przyciąga do nich. Gdyby moja dziewczyna sciela włosy na krótko, to nie wiem czy bym czasem nie stracił zainteresowania.

Gość gość
ja przed ślubem mojemu już zapowiedziałam, że nie żeni się ze mną a nie z moimi włosami i że zaraz po ślubie chce się obciąć całkiem na chłopaka. Miał czas oswoić się z myślą, że będzie miał zonę chłopczycę. Zaprosiłam go żeby poszedł ze mną do fryzjera na pożegnanie z moimi długimi włosami, żeby mnie potem poznał :) Zaszaleliśmy u fryzjera, ja poprosiłam o strzyżenie na męsko, potem on kazał ogolić się na łyso. Fajnie było.

Gość gość
Długie włosy są atrybutem kobiecości. Nie muszą być do pasa, ale najlepiej, żeby były chociaż do ramion. Mi nie podobają się faceci z kitką i gdyby facet, który zawsze wybierał męskie fryzury nagle zaczął zapuszczać to też nie byłabym zadowolona.

Gość gość
ja też bym się wkurzyła jakby mój mąż obciął włosy :/ Z długimi wygląda super, a jak miał krótkie to wyglądał sebixowato.

Gość gość
O matko, to nie ścinaj się na krótko,tylko mocno podetnij. Z dużo krótszymi włosami nie będziesz miała tyle kłopotu, a on nie będzie miał żony z jego zdaniem z za krótkimi włosami. Taki kompromis.

Gość gość
mój też się krzywi jak skracam włosy, na razie podcięłam do ramion i na maksa kazałam sobie wycieniować, ... i tak w domu było a czemu tyle obcięłaś ? Ale mam zamiar dalej skracać tylko stopniowo, chcę dojść do całkiem krótkich.