Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wyjdźmy na ulice walczyć o godne życie

Polecane posty

Gość gość

zgroza co ten PiS wyczynia, za leżenie się i pieprzenie rozdaje pieniądze a za prace głodzi nas, mieliśmy mieć obniżony wiek emerytalny za pracę, na razie debatują bo nie ma pieniędzy, mieliśmy mieć podwyższoną wolną kwotę od podatku za pracę, na razie nie, bo nie ma pieniędzy a za leżenie, seks i zrobienie jednej sztuki dziecka dostaną 500 zł za darmo. Zgroza co oni wyczyniają z nami osobami pracującymi. Obecnie osoby pracujące są uważani jako zło konieczne. Także wyjdźmy na ulicę z ostrymi narzędziami, kto co ma i walczmy na śmierć na życie bo i tak nas zagłodzą za to, że jesteśmy uczciwi i pracujemy.

Gość gość
Problem w tym że nie przekonasz wszystkich by wyszli, ba! nie przekonasz nawet dostatecznie dużej grupy ludzi by to miało sens. Gdyby był jeden duch w narodzie, to już dawno byśmy przegnali kapitalistów.

Gość gość
do walki na śmierć na życie, koniec poniżania nas pracujących

Gość gość
traktujecie aparat państwa jak bożka :)

Gość gość
A za platformy to był dobrobyt koń by się usmial

Gość gość
trzeba zmienić system zamiast lamentować, chcieliście socjalizmu to go macie i nie jęczcie

Gość gość
Ale co ty perdtolisz? a leżę i nikt mi niczego za to nie daje! Pis rządzi lepiej niż ktokolwiek i kiedykolwiek. Pracują jak mrówki. Idą jak burza ze swoimi projektami ' Każda inna władza się opierdtalała w porównaniu z nimi. Nie mówiąc już o skali na jaką rabowali naród! Jak chcesz koniecznie gdzieś iść to na kolanach do Częstochowy Bogu dziękować że ktoś w końcu broni naszej godności. Dopiero zaczęli wyluzuj Dopiero będzie dobrze jak się rozprawią z darmozjadami!

Gość gość
co?!ktoś tu tabletek dzis je wzial?! (ost.gość).

Gość gość
Wychodzić na ulicę to chcą ci którzy przez 8lat pisali ustawy pod swobodne okradanie obywateli polskich a pis każdego dnia udaremnia którąś z nich i dlatego tak LAMENTUJECIE! Bezpańska hołota!

Gość gość
20:00 No chyba ty nie wzięłaś tabletek. Myślisz że ludzie tacy tępi i widzą tylko 5 metrów do przodu jak świnie? Zrywaj się na tą ulicę ale chyba sama:D!

Gość gość
Polską rządzą partie o mentalności kolektywistów, dlatego stopniowo wprowadzają poprzez ustawodawstwo regulacje typowe dla ideologii komunistycznej i znowu zabraknie w sklepach papieru toaletowego jak w PRLu.

Gość gość
PiS przynajmniej próbuje coś zmienić aby żyło się ludziom !epiej aha i ja dla jasności nie mam j 500 plus

Gość gość
20:03 Może jeszcze trochę poucz się historii i w ogóle do czegoś dojdź by coś sobą reprezentować zanim zaczniesz takie herezje wygłaszać.

Gość gość
PiS przynajmniej próbuje coś zmienić aby żyło się ludziom !epiej aha i ja dla jasności nie mam j 500 plus x PiS dzięki 500 plus dołożył tylko nowych podatków podatnikom, to tak jakby dostać kolejne obce mordy do wyżywienia za wasze pieniądze.

Gość gość
Każdy średnio rozgarnięty rozumie że Pis jest nam potrzebny.

Gość gość
20:03 Może jeszcze trochę poucz się historii i w ogóle do czegoś dojdź by coś sobą reprezentować zanim zaczniesz takie herezje wygłaszać. x socjal 500plus jest programem typowo socjalistycznym czyli kolektywistycznym wprowadzony zakaz obrotem ziemią rolną na wolnym rynku to typowy komunizm PiS jest partią socjalistyczną

Gość gość
20:11 Nie chce mi się z tobą gadać, gdyż twoje wypowiedzi emanują tępotą umysłową.

Gość gość
20:11 Nie chce mi się z tobą gadać, gdyż twoje wypowiedzi emanują tępotą umysłową. x brak argumentów nie upoważnia cię do wylewania jadu i frustracji fakty na temat PiSu mówią same za siebie, są to socjaliści rodem z PRLu, zresztą komuchy z PO nie lepsze

Gość gość
Gościu z 20. 05 a w jaki sposób PiS próbuje pomóc??? Gdyby podnieśli kwotę wolną od podatku u najniższą krajową do realnego poziomu to ludzie którzy ciężko pracują w koncu zyskali by całkiem niemałe pieniążki. Dlaczego mają pracować na obce dzieci i godzić się na wypłaty rzędu 1400złotych?? Na moje dziecko nikt nie pracował sama do roboty, przedszkola, szkoły i tak wkoło..

Gość gość
dajcie mi rudą samice bo się wścieknę zaraz k****a mać !!!

Gość gość
kuźwa pieniądze należą się dla pracujących a nie za darmo dla jebiących dzieci. DO WALKI, DO BOJU, DOSYĆ OKRADANIA NAS PRACUJACYCH

Gość gość
Portugalia jest lepsza od Polski chyba się tam przeprowadzę

Gość gość
Nawet Białoruś jest lepsza.

Gość gość
PiS inwestuje w przyszłość narodu i dlatego dziś jest tak dobrze jak nigdy nie było w historii PL. Mamy nareszcie to o co prosiliśmy. Tak działa demokracja.

Gość gość
tylko kuźwa kto będzie na tą przyszłość pracował, po drugie - ściągnij tą przyszłość z zagranicy, boi za 1200 zł to = niech sobie szydłowa z rodziną zapieprza, po trzecie za ok. 20 lat to dopiero będzie u nas bieda, bezrobocie ok. 60 % bo jak napieprzą teraz dzieci to jako dorosłe nie będą mieć pracy

Gość gość
Idą jak burza...tak idą, że żaden mieszczuch nie kupi ziemi;) no chyba, że jest księdzem.

Gość gość
Już się patola bawi za 500+ ;)