Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zakochałam się.... ale jestem bardzo nieśmiała

Polecane posty

Gość gość

Flirtowałam z kimś długo prawie przez pół roku ( 5 miesięcy) w pracy flirt w smsach flirt... proponował podwózki, kolację, obiad, itp, ja zawsze mówiłam , że albo pomyślę albo zastanowie się a tylko dlatego , że bardzo się go wstydzę! zawstydza mnie na tyle że gadam przy nim totalne głupoty... zresztą chyba zauważył... facet jest starszy 15 lat, elegancki, kulturalny, miły dżentelmen (sam nie ma żony) i teraz ostatnio będzie tydzień jak ze sobą rozmawialiśmy... mówił , że się odezwie na drugi dzień i nie zrobił tego!!! nie wpadł na mój dział do p-racy a zawsze tak robił pozniej szedł do siebie... a teraz cisza cały tydzień a ja UMIERAM Z TESKNOTY... wiem , że mi napiszecie , że ile można czekać wiem ciągle o nim myślę, zakochałam się a on pewnie znalazł sobie jakąś inną kobiete albo dał sobie spokój! Napisac do niego? czy dac sobie spokój? napisac, że bałam się spotkać , że mnie zrani nie chce tego po raz kolejny przezywać...

Gość gość
Koterba założył już dzisiaj kilka tematów od rana co za zyeb Po co ciągle podszywasz się pod dziewczyny starcze?

Gość gość
napisz do pana

Gość gość
zakochał sie