Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy spotykalybyscie sie z takim mezczyzna?

Polecane posty

Gość gość

Nie jestem przekona co do kogo z kim sie spotykam, nigdy wczesniej mimo swojego wieku nie bylam w zwiazku. A wiec pozytywy: przystojny, wysoki, mily, potrafi byc zabawny, student(31 l) Negatywy: -zawsze kiedy sie pytam czy moze telefonowac mowi, ze nie i chce tylko pisac - kiedy jestesmy np. kawiarni i dochodzi do placenia zawsze zagada to kelnerki, ktora nas obsluguje np. ,,dlugo musisz jeszcze pracowac dzisiaj?´´ kiedy go o to zagaduje, mowi ze jest tylko mily (moze i jest ale stawie mnie to w troche niekomfortowej sytuacji) -kiedy jest juz ciemno i lekko napomykalam, ze nie lubie wracac sama po ciemku do domu metrem nigdy nie zaproponuje, ze mnie kawalek odprowadzi -czasem szybko sie obraza Chcialby byc ze mna w zwiazku, ja zaproponowalam bysmy na razie sie przyjaznili. Czy spotykalybyscie sie z taka osoba?Bo juz sama nie wiem, czy to ja zbyt wyolbzymiam.

Gość gość
student 31 lat? a pracuje?

Gość gość
przegryw, lepiej go unikaj

Gość gość
31 lat student, dobre sobie

Gość gość
Wczesniej studiowal cos innego, skonczyl kierunek i zaczal kolejny. Pracuje dorywczo.

Gość gość
Ale czemu przegryw? Bo w tym wieku studiuje? Mi to akurat nie przeszkadza za bardzo.

Gość gość
hahaha ludzie po 30stce sa z reguly zbyt leniwi na smsy, wola gadac

Gość gość
23:24 no wlasnie mnie tez to dziwi, ja sama wole rozmawiac, a nie bawic sie w pisanie