Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

prosze o pomoc oskarzylem kobiete.teraz cierpie

Polecane posty

Gość gość

Tydzień temu miała spotkanie z podstawówki. Coś mi się ubzudaralo ze nie była tam tylko gdzie indziej przez 3 dni pisałem jej ze mnnie oszukala i zdradziła i żeby się przyznała wczoraj pokazała mi zdiecia ze znaiomymi z klasy tak grubo się mylilem,nie chce mnie juz znać przepraszam ja. Kwiaty kupione ale to nic nie dało bardzo pragnę żeby mi wybaczyla. Nie mogę jeść i spać a do tego musze chodzić do pracy. Niewiemco robić proszę co jej napisac jest moja miłością życia mamy dziecko razem 4letnie.z góry dziękuję za odpowiedzi

Gość gość
kwiaty i przepraszam to za malo. musisz sie starac dalej az do skutku, choc jak juz nie chce Cie znac, to nie wiem czy jest szansa, ale probuj, nie masz nic do stracenia.

Gość gość
nie mieszkacie razem czy sie wyprowadziła? widocznie nie pierwszy raz robiles jej jazdy bez powodu i miala dosyc..

Gość gość
Obecnie nie mieszkaliśmy razem dopiero się schodzilismy po rozstaniu 2 letnim

Gość gość
ech, no to sorry, rozstanie bylo tez nie bez powodu. mieliscie sie zejsc i taka jazde jej robisz? ja bym tez nie chciala cie znac. zawracasz gitare. jestes nie pewny sam siebie a taki odpycha a nie przyciaga. musisz sam siebie doprowadzic do ladu a potem laczyc sie w pare. twoje problemy z samym soba zatruwaja jej zycie.

Gość gość
Oszaleje bez niej

Gość gość
to jest obsesja a nie milosc.

Gość gość
Tak bardzoja kocham

Gość gość
Nie mogę o niczym innym myśleć w pracy jestem nerwowy nie mogę się skupić trenowałem na siłowni (poważne treningi)bylem silny i zdrowy teraz to nawet nie. Wyobrażam się skupić na treningu. Przestałem jeść nie mogę zasnnac. To koszmar

Gość gość
Wg mnie zrobiles juz wszystko co mogles. Po 1 kobiety sie puszczaja wiec to normalne ze podejrzewales ja o zdrade Po 2 kupiles kwiaty wiec skoro wydales pieniadze to powinna tobie wybaczyc

Gość gość
pomoge Tobie,kobiety są złe,bezlitosne,okrutne i podłe.Zapamiętaj to,kobiecosc=zło kobiety nie potrafią wybaczać to psychopatki...wiele kobiet mnie zraniło,doprowadziło do znerwicowania,nałogów,próby samobójczej,kołatania serca,braku apetytu,wychudzenia,smutku,stanów lękowych....kobiety są bezwzględne i okrutne,dla tej kobiety nie liczą się Twoje odczucia i emocje....dla niej liczy się tylko ona i jej komfort psychiczny.Bracie,nie przejmuj się i przejrzyj na oczy....jestes godny wybaczenia ponieważ żałujesz ale kobiety nie potrafią wybaczać.

Gość gość
Wojtek Aha nigdy nie bedzie Cie kochała tak jak kocham Cie ja.JA kocham Cie bezgranicznie i do szalenstwa i wiem jak łatwo zniszczyc sobie zycie tworzeniem zwiazku na sile z powodu dziecka.Nie kochas jej..inaczej nie bylbys taki podejzliwy a ona nie dawala by ci powodow do podejrzen.Ja nigdy nie chodze na spotkania klasowe i jakos żyję.

Gość gość
Aga ..miało być.Przemyśl to.Proszę.

Gość gość
moja matka dzis ze trawa cm urosla i sie troche zazielenilo wziela szybko kosiarke i op******ila

Gość gość
Co zrobiła??ja mam sliczną fryzurkę.