Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Brat zmusza mnie do sexu

Polecane posty

Gość gość

Witam. Mam problem ze starszym o 2 lata bratem. Jako starszy brat zawsze pilnował żeby nikt sie do mnie nie zbliżał. Ale wyszło inaczej. Spotykałam sie z chłopakiem po kryjomu. Nie wyszło,rozstaliśmy się. Potem na różnych imprezach przespałam sie z dwoma kolegami brata. Ktoś mu doniósł na mój temat i wpadł w szał. Zrobił mi awanture i zwyzywał od dziwek itp. Kazałam mu sie nie wtrącać w moje prywatne sprawy. Popchnął mnie na szafke i ostrzegł że mam sie nie zbliżać do jego kolegów bo mu wstyd robie. Poszłam do sklepu po 2 piwa bo byłam bardzo zdenerwowana. Wypiłam je w pokoju i poszłam spać. Obudził mnie brat który zaczął sie do mnie dobierać mówiąc że jak jestem taką niewyżytą dziwką to nie musze robić tego z jego kolegami i od dziś on mnie będzie zaspokajał. Zaczęłam sie z nim szarpać ale na nic się to zdało bo był silniejszy a ja w dodatku podchmielona bez sił. Rano kolejny raz to zrobił. Nie wiem co o tym myśleć. Nienawidze go a jednocześnie podniecona jestem tą sytuacją. Mieszkamy sami. Moja mama nie żyje a ojciec jest alkoholikiem. Nie wiem co robić

znowu jakiś fantazjujący o seksie z siostrą.🖐️

Gość gość
Proszę wypowiedzcie się

Gość gość
Typowa Polska, katolicka rodzinka. Hehehehe!

Gość gość
PODCHMIELONA hhhahahaaa

Gość gość
Typowy laicki oszołomiony g****obiorczą burak powyzej.

Gość gość
Brat wyszedł gdzieś i zostawił gumki na stole. Chyba znowu będzie chciał sexu. Będe udawać że śpie

Gość gość
jak trzeba być zaburzonym, żeby siedzieć i wymyślać takie kretynizmy :o

Gość Krfawy zabujca huehue
Idż na policję, takie coś to jest kazirodztwo i jest to nielegalne, może zamkną go w kiciu.

Gość gość
Dzisiaj w nocy znowu to zrobił ale podobało mi sie i próbowałam nie myśleć o nim jak o bracie