Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MizantropiaOdraza1994

Was też bawi, gdy przejęci kafeterianie odpowiadają na tematy sprzed lat?

Polecane posty

często się zdaża, że jest np. temat z 2010 roku, dotyczący problemu, który jest już dawno nieaktualny i ktoś go podnosi i w konsekwencji kafeterianie i kafeterianki namiętnie na taki temat odpowiadają radząc autorce z zaangażowaniem :D

Gość gość
tak, wiem, że tak robią. Ktoś pytał w 2008 o radę co zrobić z przypadkowo znalezionym chorym kotem. Pewnie nie żyje od dawna, ale odpowiadają, tak samo w kilku tematach o psach. Nie wiem, co w tym zabawnego, że ktoś jest głupi, albo ślepy. Fanatyczni miłośnicy zwierząt mnie trochę interesują, inne ofiary losu raczej nic mądrego nie napiszą

Gość gość
niekoniecznie, bo na kafe czesto wazniejszy jest problem, niz konkretna jednostkowa sprawa. Te sprawy sie powtarzaja, wiec odpowiedzi sa aktualne.

Gość gość
Dla mnie to nie ma żadnego znaczenia, chociaż problemy są ponadczasowe i rada jak się pozbyć karaluchów czy rybików na blokowisku zawsze się przyda. Temat stary, a rybiki i karaluchy straszą dalej :-)

Gość gość
Przeważnie stare tematy wykopują reklamiarze i spamerzy.

Gość gość
Czesto jest tak,ze na topiku juz dawno nie ma osoby,ktora go zalozyla ale trmst zyje wlasnym zyciem bo podbijaja go osoby,ktore maja/mialy podobny problem i nic w tym smiesznego. Wtedy ktos interesuje sie sprawa a nie osoba autora/ki i nie zwraca uwagi na date w ktorej zalozono topik.

Gość gość
*temat