Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem mezczyzna 36 letnim, mam znikome powodzenie. Czy jak zmienie styl ubioru

Polecane posty

Gość gość

to jest szansa ze kobiety zaczna na mnie leciec? Jesli tak, to jak powinienem sie ubierac na codzien? pozdrawiam !

Gość gość
tak ubranie jest bardzo ważne idz do sieciówek nawet do Zary możesz poprosić o taki zestaw proste spodnie modne krojone i koszule kup ich kilka Ubranie to podstawa

Gość gość
Mogę ci doradzić, jak chcesz. Podaj maila, dasz fotkę i cos sie wymyśli. Ale ogólnie to, dobra fryzura, umyte włosy, czyste białe, proste zeby. Troche siłowni i mięśni. Pewnośc sienie, ciuchy to Sprawa drugorzędna, ale proste dżinsy, jakies fajne trendy, koszulki, koszule normalne .. Polo ... I jestes.

Gość gość
dzieki za wszystkie sugestie !

Gość gość
Jestem kobieta dojrzalą, ciuchami możesz nadrobić wszystko zainwestuj w to

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

Gość gość
dodalyscie mi otuchy :)

Gość gość
Człowieku to nie facet ubiera się dla kobiet tylko one dla nas. U ciebie jest problem z pewnością siebie nie słuchaj rad tych idiotek bo one nie mają pojęcia jak być facetem. Na poprawę pewności siebie polecam podrywanie brzydkich kobiet(takich które cię nie onieśmielają zapewnie jest takich kilka w twoim otoczeniu). Później jak się już podbudujesz to atakujesz target właściwy.

Gość gość
Jprd,w*********j bo nudny już jesteś lamusie ;)

Gość gość
Poszukaj w necie. Stylistki mogą iść z Tobą na zakupy i ubrać od stop do głów. Stylistka bierze za to 400. Mi stylistka kupiła takie rzeczy w kyore nigdy bym sam się nie ubrał. Ohom i ahom nie było końca.

Gość gość
Idz do sklepu dobry ciuch to podstawa to jest pierwszy odruch jaki śzacuje na tym czy kobiecie się spodobasz ,nie słychaj glupich tekstow ze to sie nie liczy.Dzięki zadbanemu wyglądowi nadrobisz ińne braki .pozdrawiam dasz radę i pamietal dobry fason modny spodni i koszule to jest