Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zostało mi 7 tamponów a kase mam dopiero za tydzień

Polecane posty

Gość gość

Dostałam przed chwilą ciote a zapomniałam zapas kupić. Okres mam 5 dni. Tamponów starczy do jutra i nie wiem co zrobie. Chyba papier będe wkładać. Mam jeszcze 4 zł ale to zostawione na chleb :(

Gość gość
kup se moon cup

Gość gość
Zrób SE tampona z waty

Gość gość
hehe nawet waty nie mam

Gość gość
Podpaski za 2,50 już można znaleźć i 1,50 za chleb z Bidonki ;)

Gość gość
chleb za 1,50 na na 7 dni plus dziecko do nakarmienia? Odpada :P przecierpie z tymi papierami. Mam nadzieje że nie przesiąkne i nie bedzie walić ode mnie na rozmowie kwalifikacyjnej :D

Gość gość
i takie bidudoopy na randki chodzą i sępią od faceta, bo facet musi płacić, to dopiero

Gość ZAWODOWY KIEROWCA 25 LAT
Na przyszłość ku se tampomat, a unikniesz takich problemów.

Gość gość
nie chodze na randki bo nie stać mnie utrzymywać faceta

Gość gość
oto polska pieprzona rzeczywistość, że nawet na głupie tampony ludzie nie mają pieniędzy

Gość gość
Kobiety mają przesrane. Ponoszą dodatkowe koszty na podpaski i staniki a mają mniejsze wypłaty od facetów

Gość gość
pewnie na mejkap, ciuchy i buty poszła kasa, to tera nie ma

Gość gość
gość dziś nie chodze na randki bo nie stać mnie utrzymywać faceta >>> pasożyta faceci nie potrzebują, won

Gość gość
Juz mnie denerwuje to wszystko. Z pracą lipa,nawet na staż do chwilówek mnie i nikogo nie wybrali bo wymagania z d**y. Magistra chyba oczekują co bedzie sie poniżał za 800 zł. Ostatnio pare dni byłam nianią i na tym koniec. Pieniądze lecą jak woda a nawet za media nie płace bo mi zostaje 200 zł do życia. Gaz sie skonczył,tamponów brak,w lodówce serek topiony i kawałek pasztetu z Dudy. Nie no,po prostu żyć nie umierać. Mam ochote wyjechać i nie wracać do tego zasyfiałego kraju. Zagranicą przynajmniej nie pytają o kwalifikacje i cv

Gość gość
Tampony powodują stany zapalne pochwy i potem mamy różne choroby nadżerki choroby macicy i pochwy itp..... Tylko naturalne podpaski lub wata dlatego nasze babcie nie chorował tak często na drogi rodne . To samo częste badanie cieki może skończyć się zakażeniem pochwy bo rękawiczki niestety chronią tylko lekarza nie pacjenta..Dlatego zawsze mam męża przy każdym badaniu cipki i wspierał porody mam prawo do obecności męża nawet przy badaniu czy zabiegu w szpitalu. Nie jestem zacofana by się wstydzić męża! !!

Gość zik pyk ryk
a gdzie jeleń co tego bachora zmajstrował? alimentów nie płaci?

Gość gość
baby to tępoty

Gość gość
Nie kupuje ciuchów,nawet na lumpeksy szkoda mi kasy. W jednych rozklejających butach przechodziłam od listopada do kwietnia. Ostatnio kupiłam nowe za 19 zł. Nie wiem ile wytrzymią. Zagranicą miałam firmowe używane ale niezniszczone buty za 1 euro,ciuch za pół euro. 2-3 kg owoców (np kiwi,pomarańcze) lub warzyw za 1 euro. To co sie nie sprzedało rozdawali za darmo,nawet czasem ryby sie zdarzały. W Polsce to tylko patrzą jak człowieka upodlić. Zagranicą nie było problemu z pracą

Gość gość
to na kiego wuja wracała z zagranicy? a teraz płacz i pretensje

Gość gość
Alimenty płaci,ale co to jest..ledwo na rachunki starcza. 500+ dużo mnie poratuje ale jeszcze nie wypłacili. Co do chorób to nigdy na nic nie chorowałam od tamponów

Gość dawaj na tace
opowiedz widzom na co poszła kasa, może kto zrzutke zrobi

Gość gość
Wracałam bo musiałam sprawy sądowe uporządkować. Myślałam że od razu prace znajde i wielkie rozczarowanie

Gość gość
Żeby nie było..mój post nie ma na celu żebrania. Chciałam sie tylko poalić,pośmiać i wyładować frustracje jak c*****o żyje sie w Polsce szczególnie samotnym matkom.

Gość gość
pożalić*

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

Gość gość
Nie róbcie sobie jaj z dziewczyny,to wcale nie jest śmieszne! ja cie rozumiem mnie też często brakuje pieniędzy na podstawowe środki higieniczne,mam dwójkę dzieci i czasami muszę wybierać na co tę resztę pieniędzy wydać i zazwyczaj przewagę ma dobro dzieci. Jeśli mogę ci poradzić to spróbuj zastąpić podpaski zwykłą flanelą lub jakimś innym miękkim materiałem. Pozdrawiam.

Gość gość
autorko, w jakim kraju pracowalas? i w ktorym wojewodztwie obecnie mieszkasz? wiem, ze moze byc ci troche wstyd, ale jesli brakuje ci na jedzenie to przelam sie i pojdz do caritasu czy cos w tym stylu, by dali ci troche zywnosci dla Ciebie i dla dziecka :( trzymaj sie cieplutko i nie poddawaj sie!

Gość gość
Autorko na drugi raz zainwestuj w specjalny kubeczek na okres. Uzywa sie tego tak samo jak tampon, jeden kubeczek starcza na kilka lat wiec inwestycja szybko sie zrwoci. Mowie powaznie, wiele kobiet tego uzywa na zachodzie, bo ta metoda ma wiele plusow choc brzmi to niecodziennie.