Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czemu jak jakaś gwiazda snapchata itd. schudnie 2 kg to jest to tak ważne, że

Polecane posty

Gość gość

cały internet o tym trąbi. Ja p*dolę... Co się dzieje z tym światem? Kim Kardashian, Maffasion(czy jakoś tak), Popek, Michał Szpak, Trybson, Elizka, Ewa Chodakowska, Natalia Siwiec. No cóż. XXI wiek, jak widać obfituje w autorytety godne naśladowania. Co oni mają we łbach to już się nie liczy? Jest tylu artystów, którzy rzeczywiście coś sobą reprezentują. Przykład pierwszy z brzegu, wujek mojego kolegi jest zdolnym rzeźbiarzem, który tworzy piękne dzieła, o nim świat nie usłyszy, nawet jego naziwska, ale Kim Kardashian schudła 2,3 kg to trzeba o tym napisać, bo wszyscy się zesrają. Masakra. Dlaczego ja się urodziłem?

Gość gość
To sie nazywa massmedia - od szarej bezmyślnej masy, której można wcisnąć takiego poziomu "gwiazdy" które niewiele sobą prezentują... Ale też możesz założyć stronkę temu zdolnemu rzeźbiarzowi dokumentujące jego dzieła i też będzie miał popyt bo są również ludzie którzy szukają normalności i prawdziwie utalentowanych ludzi w tym szalonym w pozorach obszarze medialnym. Każdy znajduje to czegi szuka :) Płytcy - płytkiego gwiazdorzenia, a ci normalni prawdziwej sztuki :) Mamy wolną wolę. Wybór należy do nas.

Gość gość
Autorze racja