Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ta nie najlepsza

Widziałam masturbującą się kobietę na basenie

Polecane posty

Witam, w ostatni piątek na basenie spotkała mnie taka niemiła sytuacja.. otóż wyszłam z basenu i poszłam pod prysznic się opłukać.. weszłam, a tam rozebrana kobieta pod prysznicem robiąca sobie dobrze palcami! Szybko zasłoniłam oczy dłonią bo nie chciałam na to patrzeć :/ wchodzę pod prysznic odwrócona tyłem do niej, odwróciłam się na chwilę, a ta stojąca przodem w moją stronę patrzy na mnie dziwnym wzrokiem i dalej sobie dogadza! ... po tej sytuacji jestem po prostu załamana, mam traumę, czuję takie jakieś obrzydzenie .. :( Uwierzcie mi to nie jest prowokacja. Chciałam jej coś powiedzieć, ale jeszcze rozpoczęłaby się jakaś zbędna kłótnia czego ja nie lubię.. a co wy byście zrobili w takiej sytuacji?

Gość gość
Dzie ten basen je ? Powiedz mi kuwa ale jusz ;)

Gość gość
Serio? Nad zalewem w Michalicach ich jest pełno wpisz sobie Michalice i zobacz na Wikipedii gdzie one są i zobacz zdjęcia

Gość gość
w czym masz problem? dziewucha sie napalila zrobila se dobrze a ze nato wpadlas,no coż ,ide w swoja strone a ta niech se skonczy. Pewnie nieraz se dogadzalaś tylko nikt cie nie zlapał;-)

Gość gość
Zobacz sobie michalice autorko kochana

Gość gość
ja se ostatnio wychodze z basenu i wszedlem w to wejscie dla kobiet i szybko zdjolem co mialem na sobie, fajne, polecam

Gość gość
ja ostatnio sobie bzykałem od tyłu że ona była w środku brodzika a jej dupa wystawała na zewnątrz no ale nie doszedłem niestety w tej pozycji

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona