Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy ktoś z was zna się na smartfonach??

Polecane posty

Gość gość

Tak jak w temacie, bo mam pytanie

Gość gość
Bo mam takie pytanie, kupiłem smartfona 8 rdzeni, 5,5 cala Full HD i wiele innych bajerów marka mototola, i mam problem z baterią o pojemności 3600 mah, po testach które wykonałem aplikacją do rozładowywania baterii wyszło mi że pod pełnym obciążeniem 8 rdzeni procesora i z włączeniem wszystkiego co jest tylko możliwe komórka wytrzymuje mi tylko 3 godziny co jest wynikiem dość słabym jak na taki akumulator pomijam fakt że trochę czuć rozgrzanym plaskiem. Miałem nadzieje że dłużej jakoś wytrzyma czy ktoś orientuje się w temacie ????

Gość dssfsdf4535
Powyłączaj zbędne funkcje w tym telefonie, włącz oszczędzanie baterii...Jaki to model? Poszukaj w sieci informacji jak go zoptymalizować.

Gość gość
nic na to nie poradzisz

Gość sdsr353543
A po co się przejmować wynikiem testu pod pełnym obciążeniem.

Taka uroda, wystarczy mieć włączony GPS i dane mobilne i po treningu rowerowym 2h - od razu ładowanie telefonu.

Gość gość
Ale ja tu pisze o czymś zupełnie innym niż wy piszecie specjalnie obciążyłem procesor i włączyłem na maxa co było można aby sprawdzić ile wytrzyma ten akumulator i wychodzi mi w testach 3 godziny i 30 min. Przy normalnym użytkowaniu , internet Lte słuchanie muzyki, GPS itp komórka daje radę przez 2 dni a nawet 3 dni raz mi się zdarzyło że wytrzymała.

Gość gość
Mam podobny problem, tylko dotyczy Samsunga Galaxy s 5 Neo. Mam go od miesiąca, też ma 8 rdzeniowy procesor i od początku bateria felerna jakaś, nawet przy nic nie robieniu bateria bardzo szybko się rozładowuje. Po naładowaniu baterii było 100%, nie używany przez 4 godz. miał 66% tylko, nie było włączone wici ani nic, co obciąża baterię. Oddać dziada do reklamacji?, może to płyta główna felerna albo bateria jednak? Może kupić baterię i spróbować z inną, bo ten model ma do wyjmowania. Jak myślicie? Tanie to dziadostwo nie było, w Media Markt kupione 26.03. Miał ktoś podobny problem? Nie sądzę, żeby wymienili na nowy, ten chyba felerny jakiś:-(

Gość gość
Miało być wi-fi, wyszło wici, pomyłka

Gość gość
U mnie jest tak samo mam LG G4 i bateria wogule w tym g*****e nie trzyma codziennie trzeba ładować a wogole telefonu nie używam

Telefon "nic nie robi" jak jest wyłączony, tak to niemal zawsze działają aplikacje w tle. Jeśli zaś chodzi o 3h pracy pod obciążeniem to co w tym dziwnego? tak po prostu jest.

Gość gość
Mam philipsa e560. Ładuję go raz ma miesiąc, choć to za dużo powiedziane, bo ładowałem go jak na razie dwa razy. :)