Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MamuskaHanuski

Polecany Wózek 3w1 na piankowych kołach

Polecane posty

Gość MamuskaHanuski

Jaki wózek 3 w 1 polecacie na piankowych kołach przy córce miałam Tako Baby Heaven Line na pompowanych kołach i okropny był

Gość gość
piankowe kołą są bardzo mało amortyzujące ....nie polecam

Gość gość
Dlaczego chcesz żeby Twoje dziecko trzęsło w wózku jak w traktorze? :o

Gość gość
Ja kupiłam Baby Merc - Agat 2 i jestem zadowolona. Ma do wyboru koła piankowe i pompowane, ja wzięłam pompowane i przynajmniej nie musze się martwić jak wjade w szkło :)

Gość gość
Ja miałam TAKO Jumper i był rewelacyjny. Wygodny, dał się prowadzić jednym palcem. Na wagę nie patrzyłam bo mieszkam na parterze, schody mnie nie dotyczą :P

Gość gość
może trafił Ci się kiepski egzemplarz wózka Tako i dlatego masz takie uprzedzenie, zapewniam jednak ,iż pompowane koła są najlepszym rozwiązaniem, wózki Adamexu są w bardzo dobrej cenie jak również mają bogate funkcje, polecam

Gość gość
gość dziś Ja kupiłam Baby Merc - Agat 2 i jestem zadowolona. Ma do wyboru koła piankowe i pompowane, ja wzięłam pompowane i przynajmniej nie musze się martwić jak wjade w szkło  X Piankowe wziełam* miało być :)

Gość gość
14:22 Gdzie Ty mieszkasz i gdzie Ty łazisz z tym dzieckiem, że obawiasz się szkła na chodniku? :o masakra...

Gość gość
Mieszkam w dzielnicy domków jednorodzinnych i główna ulica zawsze jest właśnie w szkle i innych ostrych przedmiotach... To takie zad***e za miastem i poprostu młodzież sobie szaleje. Ile razy ja już sobie opony od roweru poprzebijałam :(

Gość MamuskaHanuski
Ja jednak wolałabym wózek z kołami piankowymi mieszkam w mieście więc mam wszędzie równo po za tym nie chcę później spacerówki na kołach pompowanych jest ciężka i nieporęczna

Gość gość
14:41 To jakiej slumsy te domki, znam wiele osiedli domków, ale żeby młodzież szalała i całe ulice były w szkle to jeszcze nie słyszałam i nie widziałam :o

Gość gość
Koła piankowe nie są dobre :-( nie polecam. Miałam przy pierwszym dziecki i żałowałam. Teraz mam Anex Sport na dużych kołach pompowanych i jeździe sie nim świetnie. Do tego bardzo dobra amortyzacja co dodatkowo daje komfort użytkowania.

Gość gość
Ja i znajoma urodzilysmy w maju. Ja miałam wozek z pompowanymi kolami, ona z piankowymi. Mi wozek posluzyl długo, jej te pianki szybko się zjechaly i musiala kupować potem nowa spacerowke. Pompowane kola sa lepsze i nie do zdarcia (raz mi się przebilo, to tylko detke wymieniłam), wozek stabilny i dzięki tym kolom dal rade i w blocie i sniegu.

Gość gość
Anex ma koła pompowane ale bardzo dobre jakościowo, więc nie przebijesz ich tak łatwo jak np. w Tako

Gość gość
Potwierdzam, że koła w Anexie są naprawdę mocne i nie do zdarcia. Właśnie w górach śmigamy i Wózek daje radę :)

Gość gość
Ja akurat mam Anexa i koła pompowane mają ogromną przewagę, że w każdej chwili możesz wymienić sobie oponę na nową, jak coś się stanie z pianką to całe koło trzeba kupić

Gość gość
Porównałem i rzeczywiście opony w Anexie są z lepszej jakości gumy niż w adamexie czy Tako

Gość gość
Piankowe koła :0 ło matko kobieto daj spokój... Trafiłaś na felerny wózek z pompowanymi kołami - zdaża się, ale piankowe się do niczego nie nadają. Sprawdź sobie Tutka on jest zajefajny ma pompowane koła i przy tym prowadzisz go jedną ręką !

Gość gość
Mam Anexa i jest ok. Mojej koleżance w Tutku dwa razy złamał się zawias na stelażu.